LED Strips 230V Accessoires

Je huidige LED verlichting uitbreiden of nieuwe LED verlichting aansluiten? Ideaal met de accessoires voor de 230V LED strips van MEIPOS. MEIPOS levert alle benodigdheden die je nodig hebt bij het monteren van een 230V LED strip. Wij hebben alle accessoires voor je 230V LED strip waaronder dimmers, controllers, krimpkousen, bevestigingsclips, einddoppen, koppelstukken en voedingskabels verkrijgbaar.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Krimpkous

Een krimpkous gebruik je bij het buitengebruik van een LED strip. De krimpkous zorgt ervoor dat de verbindingen goed geïsoleerd zijn en niet uit elkaar schuiven. Bij vochtige omstandigheden dien je een krimpkous met lijm te gebruiken. Op deze manier zal vocht van buitenaf nooit bij de verbinding terecht komen. 

Koppelstukken

Met behulp van verschillende koppelstukken kun je de gewenste vorm van de LED strip creëren. Je kunt het zo gek niet bedenken, of het is wel mogelijk met een 230V LED strip. De verschillende koppelstukken zijn verkrijgbaar in transparant, waardoor de LED strip hetzelfde licht zal uitzenden en de koppelstukken nauwelijks zichtbaar zijn.

Controller

Met behulp van een controller kun je eenvoudig de gewenste sfeer creëren. De LED controllers werken met een afstandsbediening, via Bluetooth of Wi-Fi. Op deze manier kun je ieder moment de kleuren van je RGB LED verlichting naar wens aanpassen.

MEIPOS LED verlichting

MEIPOS verkoopt al jaren LED verlichting en biedt allerlei soorten LED verlichting aan. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is verkrijgbaar bij MEIPOS. MEIPOS heeft nauw contact met haar leveranciers en kan hierdoor de nieuwste generatie LED verlichting aanbieden tegen de scherpste prijs. Bijna alle huidige verlichting kan vervangen worden door duurzame LED verlichting. Het is niet alleen goed voor het milieu maar je bespaart ook nog eens tot honderden euro’s per jaar op je energierekening!