LED Strip 12V - RGB - 42 LEDs - 10W/m - 5m - IP20 - Buigbaar

€ 47,99
SKU
MP210092
  • Per 5 cm inkortbaar
  • RGB
  • Losse strip
Gegevens

Deze S-Shape RGB LED Strip is buigbaar in alle richtingen, zowel horizontaal als verticaal, en daardoor breed toepasbaar. Kan zonder verloop of hoekstukjes in een bocht worden bevestigd waardoor er geen verlies van lichtpunten is.

RGB 12V LED strips geven dankzij de 42 RGB LEDs per meter alle kleuren van de regenboog en dat met een verbruik van slechts 10 Watt per meter! De LED strips zijn eenvoudig zelf per 5 centimeter in te korten en hebben een 3M plakstrip op de achterkant voor eenvoudige montage. De LEDs zijn aangebracht op een witte strip voor optimale licht- en kleurweergave. Deze LED strips worden op rollen van 5 meter geleverd (de prijs is dan ook per 5 meter!).

Deze buigbare S-Shape LED strip is ideaal voor subtiele sfeerverlichting. Deze LED strip is ideaal voor bijvoorbeeld: koofverlichting, traptrede verlichting en vitrines. Ook voor bedrijfsmatig gebruik is deze strip prima inzetbaar, perfect voor indirecte verlichting in restaurants, cafetaria, winkels en ga zo maar door.

De LED strip moet gevoed worden door een LED transformator. Onze LED trafo's zijn speciaal gemaakt voor gebruik met LED verlichting. Ze zorgen voor een lange levensduur van de LEDs en hebben een zeer laag sluipverbruik. Je kiest de juiste 12V transformator met de volgende formule: het aantal meter LED strip x Wattage geeft het totale verbruik in Watt. Het is verstandig om de trafo te belasten tot maximaal 80% van zijn maximale vermogen. Het totale verbruik in Watt gedeeld door 80 keer 100 geeft het Wattage van de transformator. Voor 4 meter strip betekent dat in dit geval: 4m x 10W = 40 Watt → (40/80) x 100 = minimaal een 50 Watt transformator.

De RGB LED strip is draadloos te bedienen met een MiBoxer RGB LED strip controller en bijbehorende afstandsbediening (niet inbegrepen, apart mee te bestellen).

Met de 3M plakstrip op de achterkant van de strip kun je deze eenvoudig installeren. Voor een strakke afwerking van de strip kies je voor een LED strip profiel die zorgt dat de LED strip perfect op zijn plek blijft en draagt bovendien bij aan extra warmteafgifte wat bevorderlijk is voor de levensduur van de strip. De strip is makkelijk inkorten naar de gewenste lengte, deze strip om de 5 cm. De LED strips zij standaard voorzien van aansluitdraad waarmee je zonder te hoeven solderen de strip kan verbinden met een LED trafo, dimmer of controller.

Hier bestel je een losse rol 12V RGB LED strip (5 meter), voor een complete set inclusief voeding en controller bestel je bij Complete sets LED strips.

Meer informatie
Meer informatie
SKU MP210092
EAN: 8718885473469
Merk QUALEDY®
Verbruik (Watt) 10 Watt/meter
Ingangsspanning (Volt) 12VDC
Power factor 0,9
Lichtsterkte 550-600 Lumen per meter
Kleurtemperatuur (Kelvin) RGB
Lichtkleur RGB
Kleurweergave-index (CRI) > 80 Ra
Stralingshoek 120°
Aantal LEDs 42 SMD5050 per meter
Afmetingen B12 mm x L5 m
Branduren circa 30.000 uur
Dimbaar Ja
Aanbevolen dimmer App/Afstandsbediening
Bedrijfstemperatuur -20°C - +40°C
Beschermingsgraad IP20
Energielabel A
Certificaten CE, RoHS
Toepassingen Deze RGB strip kan overal (binnen) worden toegepast en is vooral handig als er bochten genomen moeten worden.
Extra informatie RGB Controller en bediening zijn apart te bestellen
Garantie 2 jaar