Wandlamp Selma - Up&Down - vervangbare GU10 - Dimbaar - Rechthoek - IP44 - Zwart

€ 14,99
SKU:
MP230037

Selma wandlamp met een modern rechthoekig armatuur en een lichtbundel Up&Down voor GU10 spots

Gegevens

De Selma wandlamp heeft een modern rechthoekig armatuur met een lichtbundel naar boven en beneden. De wandlamp voor buiten heeft twee GU10 fittingen voor vervangbare GU10 spots.

De Selma wandarmatuur heeft een modern design die overal toepasbaar is. De armatuur heeft een beschermingsgraad van IP44, waarmee de armatuur geschikt is voor zowel binnen- als buitengebruik.

De GU10 spots zijn vervangbaar, als er dus één defect raakt hoeft niet het hele armatuur vervangen te worden. Daarbij kun je zelf bepalen welke lichtkleur de wandlamp gaat stralen; warm wit of wit, maar RGB is natuurlijk ook mogelijk. Een aanrader is de Homeylux Smart LED GU10 Spot - RGB+CCT waarmee je de grondspot niet alleen smart maakt maar ook alle kleuren van de regenboog in je tuin kunt laten stralen. Dit alles maakt de wandlamp niet alleen zeer praktisch maar ook duurzaam.

De wandlamp is dimbaar, dus je kunt zelf de benodigde hoeveelheid licht regelen en daarmee de sfeer bepalen. Wij raden aan de LED Dimmer 230V - Fase afsnijding - Inbouw - 0-150W te gebruiken. Deze werkt prima samen met de meeste dimbare GU10 spots. Draadloos dimmen is natuurlijk ook mogelijk met de draadloze schakelaars van KlikAanKlikUit.

De Selma wandlamp wordt geleverd exclusief GU10 spots, deze dienen apart besteld te worden.

Bevestigingsmateriaal wordt meegeleverd.

Meer informatie
Meer informatie
SKU: MP230037
EAN: 7439628445499
Merk: Hoftronic
Verbruik (Wattage): Naar keuze
Fitting: GU10
Ingangsspanning (Volt) 230V
Lichtkleur (Kelvin): Naar keuze
Stralingshoek: 120°
Afmetingen: H168 x L78 x B68 mm
Inclusief sensor Nee
Dimbaar: Ja
Aanbevolen dimmer: Fase-afsnijding of -aansnijding
Bedrijfstemperatuur: -20°C ~ 40°C
Beschermingsgraad: IP44 (spatwaterdicht)
Certificaten: CE, EMC, RoHS
Toepassingen: Wandlamp voor buiten- of binnegebruik
Extra informatie: Wordt geleverd exclusief GU10 spots, deze dienen apart besteld te worden. Bevestigingsmateriaal wordt meegeleverd.
^Top