KAKU Internet Control Station (ICS-2000)

€ 110,00
SKU
MP990054
  • Internet Control Station
  • ICS-2000
  • KlikAanKlikUit
Gegevens

Dit Internet Control Station is de basis van jouw smart home! De ICS-2000 maakt het mogelijk om al jouw KlikAanKlikUit producten te bedienen met één app op je smartphone. Voeg eenvoudig de kamers van jouw huis en de apparaten die je in gebruik hebt toe, en bedien je verlichting en apparaten vanuit je luie stoel of zelfs buiten de deur.

Je kunt timers en regels instellen om je verlichting, apparaten en zelfs zonwering en gordijnen volledig te automatiseren. Het is zelfs mogelijk om producten aan elkaar te koppelen, zo kun je je verlichting automatisch inschakelen als je rookmelder afgaat, of de airconditioner inschakelen als de temperatuur in huis te hoog wordt.

Met het Internet Control Station wek je eenvoudig de indruk dat je ’s avonds thuis bent. Zo kun je met behulp van timers de verlichting op een vast tijdstip in- en uitschakelen of afstemmen op de zonsopkomst/ zonsondergang. Zo ga je met een gerust gevoel de deur uit en verklein je de kans op inbraak.

Omdat de ICS-2000 verbonden is met het internet, kun jij je gekoppelde verlichting en apparaten overal ter wereld bedienen. De ICS-2000 is eenvoudig te bedienen met meerdere smartphones of tablets, zodat alle gezinsleden het systeem kunnen bedienen. Het systeem werkt op basis van beveiligde communicatie (AES-128 en SSL) waardoor optimale beveiliging wordt gegarandeerd.

  • Geschikt voor alle producten van KlikAanKlikUit (Start-Line, Plus-Line, Premium-Line)
  • Ontvang pushmeldingen op je smartphone of tablet
  • Gratis app voor Android en iOS
  • e gebruiken met alle producten van KlikAanKlikUit
  • Werkt ook met Philips Hue, Ikea TRÅDFRI en Somfy RTS Zonwering
  • Beveiligde communicatie met AES encryptie en SSL

Meer informatie
Meer informatie
SKU MP990054
EAN: 8713439701104
Merk KlikAanKlikUit
Model ICS-2000
Codesysteem Automatisch codesysteem
Aantal kanalen 25
Zendbereik Tot 30 m binnenshuis, tot 70 m buitenshuis (afhankelijk van de omstandigheden)
Voltage 12V (adapter)
Afmetingen 126 x 127 x 33 mm
Automatisch uitschakeltijd Instelbaar
Toepassingen Overal ter wereld via internet uw lampen, elektrische apparatuur en rolluiken, zonwering, jaloezieën, etc. draadloos bedienen.
Type product Gateway
Certificaten CE, RoHS
Extra informatie Inhoud verpakking: Octopus control station, voedingsadapter, LAN-/netwerkkabel, P1-kabel (werkt met slimme energiemeters met DSMR en P1-aansluiting), Nederlandse gebruikershandleiding