LED Dimmer 230V - Fase afsnijding - Inbouw - 5-250W

Vanaf € 42,99
SKU:
MP990161
Kies een optie

Fase afsnijding

Gegevens

LED inbouwdimmer met een maximaal vermogen van maar liefst 250 Watt en een soft-start wat beter is voor de levensduur van de lampen. Hiermee kun je tot wel 20 LED lampen dimmen. Deze fase afsnijding (RC) druk-draaidimmer werkt met bijna al onze LED lampen en LED inbouwspots. De dimmer is geschikt voor inbouw met de bekende afdekramen (zoals: OPUS, Berker, JUNG, PEHA, Busch-Jaeger (jonger dan 15 jaar), Gira). Adapters voor het aanpassen van de dikte van de draaibus van 4mm naar 6 mm (speciaal voor Busch Jaeger afdekramen) worden standaard meegeleverd. Wij kunnen de OPUS afdekramen en frontjes meeleveren.

Het vermogen (lees: basishelderheid) is eenvoudig te regelen met een trimschroefje (potentiometer). Als de lamp(en) knipperen bij maximale helderheid kan met de instelmogelijkheid "transformatoraanpassing" (potentiometer) de maximale waarde voor een knippervrije werking ingesteld worden. Raadpleeg voor de werkwijze de bijgeleverde handleiding.

De dimmer werkt optimaal vanaf een vermogen van 5 Watt, maar is zelfs bruikbaar voor lampen vanaf 1 Watt. Ook bruikbaar in een wisselschakeling (hotelschakeling).

Maak voor definitief inbouwen een proefopstelling. Beschadigde dimmers kunnen niet worden geretourneerd.

Meer informatie
Meer informatie
SKU: MP990161
EAN: 8718801525357
Merk: Lybardo
Bediening: druk-wisselschakelaar (metalen as)
Vermogen: 5-400W/VA, voor LED: 5-250W
Voltage: 230 Volt
Inbouw/Opbouw: Inbouw
Dimprincipe: fase-afsnijding (trailing edge)
Certificaten: CE, RoHS, Intertek
Extra informatie: Adapters voor het aanpassen van de dikte van de draaibus van 4mm naar 6 mm (speciaal voor Busch Jaeger afdekramen) worden standaard meegeleverd.
Trusted Shops Reviews
^Top