Garantie en Retouren

U heeft een bedenktijd van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor onze rekening (binnen Nederland en België).

Wij vergoeden alle betalingen, inclusief eventuele leveringskosten die in rekening zijn gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop u de herroeping meldt. Tenzij wij aanbieden het product zelf af te halen, wachten wij met terugbetalen tot wij het product hebben ontvangen of tot u kunt aantonen dat u het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Wij gebruiken voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat u heeft gebruikt, tenzij u instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos.

Wat te doen bij een defect?

Een vroegtijdig defect kan, net als met andere elektronica, ook met een LED-lamp gebeuren.
Om de kwaliteit van onze LED-lampen te garanderen wordt 24 maanden fabrieksgarantie verleend. (Met uitzondering van de LED TL buizen, hierop wordt 36 maanden fabrieksgarantie maanden verleend).
Als een LED-lamp om wat voor reden dan ook (bij normaal gebruik) binnen deze 24 maanden (resp. 36 maanden) defect gaat, ruilen we hem om voor een nieuwe. De producten dienen zoveel mogelijk in originele staat te verkeren en, indien redelijkerwijze mogelijk, in de originele verpakking met een ingevuld en ondertekend retourformulier (pdf) te worden geretourneerd. We zullen u na ontvangst, en beoordeling, binnen 3 werkdagen een nieuw exemplaar toesturen!

Niet goed, geld terug! Gratis retourneren!

Het kan gebeuren dat een LED-lamp niet aan uw persoonlijke wensen voldoet of dat hij niet goed werkt in uw armatuur. Hiervoor geeft MEIPOS BV elke klant 14 dagen de tijd om te beslissen of hij de LED-lamp wil houden of niet.

Bent u om wat voor reden dan ook ontevreden over uw aangekochte product, dan kunt u aan ons retourneren, waarna wij het volledige aankoopbedrag (inclusief verzendkosten binnen Nederland of België) binnen 14 dagen terug zullen storten. De producten dienen in originele staat te verkeren en, indien redelijkerwijze mogelijk, in de originele verpakking met een ingevuld en ondertekend retourformulier (pdf) te worden geretourneerd. De (verzend)kosten voor retourzendingen zijn voor onze rekening (binnen Nederland en België). Indien het product schade heeft opgelopen, of later dan de genoemde 14 dagen retour wordt gezonden zullen wij hiervoor kosten in rekening brengen.

MEIPOS BV

Postadres: De Ynfeart 7-208 / 8447GM / HEERENVEEN

^Top