Neon Flex LED (Losse strips)

Neon LED Flex verlichting is eigenlijk een LED strip in een flexibel profiel die direct te verwerken is zonder eerst een profiel te moeten monteren. De neon LED strip ademt de sfeer van de ouderwetse glazen neon verlichting (gevuld met neon gas) maar dan in een modern en energiezuinig jasje. De neon flex werkt direct op 230 Volt netstroom, er is dus geen transformator nodig, en is zowel binnen als buiten (IP67) toepasbaar.

Let op! Op deze pagina staan de losse Neon Flex strips. Voor complete sets (zelf samen te stellen) kijk je bij Complete sets LED strips.

5 producten

Van hoog naar laag sorteren

5 producten

Van hoog naar laag sorteren

Toepassingen Neon LED strip

De LED Neon Flex 230V is te gebruiken voor ontzettend veel doeleinden. Het verlichten van een etalage of reclamebord is nooit zo makkelijk geweest met behulp van de LED strip. De reclame valt goed op middels de LED Neon Flex 230V. Het monteren van de lichtstrip is erg eenvoudig en de LED strip is dimbaar. Je kunt dus de felheid van het neon licht zelf aanpassen. De LED verlichting kan naast reclame doeleinden gebruikt worden voor zoveel meer. 

LED Neon Flex 230V monteren

Het is erg eenvoudig om een LED Neon Flex 230V te monteren. Je hebt geen transformator nodig en de lichtstrip kan direct op het lichtnet aangesloten worden. Wij van MEIPOS raden je aan om gebruik te maken van bevestigingsclips, wanneer je de lichtstrip ergens aan wilt bevestigen. Wil je de neon LED strip buiten gebruiken? Dat is geen probleem. Bij buitengebruik adviseren we je om de verbindingen te verlijmen met weerbestendige lijm of gebruik te maken van een krimpkous met lijm

MEIPOS LED verlichting

MEIPOS verkoopt al jaren LED verlichting en biedt allerlei soorten LED verlichting aan. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is verkrijgbaar bij MEIPOS. MEIPOS heeft nauw contact met haar leveranciers en kan hierdoor de nieuwste generatie LED verlichting aanbieden tegen de scherpste prijs. Bijna alle huidige verlichting kan vervangen worden door duurzame LED verlichting. Het is niet alleen goed voor het milieu maar je bespaart ook nog eens tot honderden euro’s per jaar op je energierekening!