LED Grondspots - Bomen

Grondspots

LED Grondspots zijn als tuinverlichting multi-toepasbaar. Je kunt er sfeer mee creëren rondom je huis of terras, maar ze zijn ook prima gebruiken te als oriëntatieverlichting in de oprit of van het looppad door je tuin. Grondspots zijn ook zeer geschikt voor het uitlichten en accentueren van bepaalde objecten in de tuin, zoals een boom of de gevel. Door de stevige behuizing van de grondspots kunnen ze gemakkelijk geïnstalleerd worden in de grond, een tegel of vlonder. Door de hoge beschermingsgraad van de grondspots hoef jij je geen zorgen te maken om eventuele vochtschade.

Waar moet ik rekening mee houden?

Niet elk grondspot is beschikt over een ingebouwde lichtbron. Er zijn ook grondspots verkrijgbaar met een vervangbare lichtbron. Op die manier heb je de mogelijkheid om zelf een lichtbron uit te zoeken. Zo kun je kiezen uit verschillende lichtkleuren en je zelf de sfeer in je tuin bepaalt. Bij een defecte lichtbron hoef je dus niet de hele grondspot te vervangen, maar alleen de lamp. Kies bij de installatie van de grondspots voor een goede waterdichte kabel met mantel, bij voorkeur een IP68 kabel. IP68 kabels kun je maximaal 4 meter onder de grond plaatsen, zonder dat deze worden aangetast door vocht of hitte.

LED Grondspots - Steiger

Over MEIPOS LED verlichting

MEIPOS LED verlichting is hét adres voor kwalitatief hoogwaardige (LED) grondspots! Grondspots zijn zeer geschikt voor het uitlichten en accentueren van bepaalde objecten in de tuin, zoals een boom of de gevel. Bij ons vind je de grondspots die in jouw tuin passen!