Tuinverlichting

LED Tuinverlichting

Met tuinverlichting maak je jouw tuin helemaal af! Tuinlampen zorgen ervoor dat je terras, veranda en de rest van de tuin sfeervol wordt verlicht. Denk bijvoorbeeld aan het verlichting van een tuinpad, het aanlichten van een mooie boom, tuinverlichting aan de schutting of verlichting om de tuin feestelijk aan te kleden. Of je nu tuinverlichting zoekt voor een kleine of grote tuin: bij MEIPOS LED verlichting vindt je voor iedere tuin een lamp.

Waterdichtheid van LED tuinverlichting

LED Tuinverlichting

De waterdichtheid van LED tuinverlichting is natuurlijk erg belangrijk. Wij bieden zowel IP44, IP54 als IP65 tuinverlichting aan. Dit betekent dat de tuinverlichting goed tegen stof en vocht kan. Als de verlichting direct in aanraking komt met water kies je voor beschermingsgraad IP65. Plaats je de tuinverlichting onder een afdak, dan kun je volstaan met IP44. Zorg er in ieder geval voor dat je tuinverlichting niet in een kuil plaatst. De kuil loopt namelijk snel vol met water waardoor de verlichting constant onder water komt te staan. Dit heeft vanzelfsprekend invloed op de uiteindelijke levensduur van de tuinverlichting.

Welke soorten LED tuinverlichting zijn er?

LED Tuinverlichting Solar

Je hebt de keuze uit onder andere staande buitenlampen, wandlampen, grondspots en breedstralers. Voor het verlichten van bepaalde gedeeltes van je tuin zijn onze LED prikspots ook erg geschikt. Bekijk alle buitenlampen met LED en ontdek de mogelijkheden! De LED tuinverlichting die wij aanbieden is geschikt voor elk soort tuin en heeft meerdere functionaliteiten. Je kunt je tuin opvrolijken met onze decoratieve LED tuinverlichting of nog duurzamer worden met tuinspots op zonne-energie.LED Staande buitenlampen
Staande buitenlampen
LED Wandlamp
LED Wandlamp
LED Prikspots
LED Prikspots
LED Grondspots
LED Grondspots
LED Breedstralers
LED Breedstralers
LED Feestverlichting
LED Feestverlichting

Over MEIPOS LED verlichting

MEIPOS LED verlichting is hét adres voor kwalitatief hoogwaardige LED Tuinverlichting! Tuinlampen zorgen ervoor dat je terras, veranda en de rest van de tuin sfeervol wordt verlicht. Van wandlampen voor buiten tot grondspots, bij ons vind je de tuinverlichting die perfect in jouw tuin past!