LED Spots GU5.3 (12V)

LED Spots GU5.3 / MR16 (12V) hebben een kleine steekfitting met 2 pinnen en worden aangesloten op een 12V DC transformator (trafo). Onze LED spots kunnen in sommige gevallen direct op de oude trafo worden aangesloten, wat je een hoop werk kan schelen. Mocht dit toch problemen opleveren, de lampen gaan bijvoorbeeld knipperen, dan kunnen wij je speciale LED trafo's aanbieden. Wij hebben in ons assortiment diverse dimbare GU5.3 spots. Deze lampen dimmen met een speciale LED dimmer. Lees voor meer informatie LED Lampen en dimmen.

11 producten

Van hoog naar laag sorteren

11 producten

Van hoog naar laag sorteren

GU5.3 LED Spot 

De GU5.3 spots zijn beter bekend als de lampen met 2 pinnen (5.3 mm onderlinge afstand) of MR16 en zijn beschikbaar in veel verschillende uitvoeringen. Zo zijn er GU5.3 lampen in verschillende wit-kleuren (tinten) of met instelbare lichtkleuren. Zo is er voor elke sfeer en ruimte een GU5.3 LED spot verkrijgbaar. GU5.3 lampen werken op 12V en moeten altijd op een 12V transformator worden aangesloten. Deze is direct mee te bestellen!

Dimbare GU5.3 LED Spot

De meeste GU5.3 LED spots zijn dimbaar en zijn daarom breed inzetbaar. Let op dat je de juiste dimmer bij je lampen kiest. Met een verkeerde dimmer heb je kans dat de lampen gaan knipperen. Bij de meeste lampen staat aangegeven welke dimmer geschikt is voor die lamp. In veel gevallen heb je zelfs de keuze om te dimmen met een muurdimmer of juist draadloos. Mocht je er niet uit komen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

MEIPOS LED verlichting

MEIPOS verkoopt al jaren LED verlichting en biedt allerlei soorten LED verlichting aan. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is verkrijgbaar bij MEIPOS. MEIPOS heeft nauw contact met haar leveranciers en kan hierdoor de nieuwste generatie LED verlichting aanbieden tegen de scherpste prijs. Bijna alle huidige verlichting kan vervangen worden door duurzame LED verlichting. Het is niet alleen goed voor het milieu maar je bespaart ook nog eens tot honderden euro’s per jaar op je energierekening! Bereken zelf wat je kunt besparen met onze handige besparingscalculator.