LED Grondspots

Creëer de perfecte sfeer voor je oprit, tuinpad, terras of een ander onderdeel van je tuin. De grondspots kunnen overreden worden door voertuigen tot 2000 kg en zijn daarmee erg geschikt voor gebruik in opritten en oprijlanen. De verlichting is verkrijgbaar in een ronde en vierkante variant.

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

Waterdicht

De grondspot LED voor buiten beschikt over IP-waarde 66 en is daarmee waterdicht en uitstekend toepasbaar in de tuin. De grondspots zijn gemaakt van gehard glas en roestvrij staal, waardoor de verlichting tegen iedere weersomstandigheid bestand is. De grondspots branden ruim 20.000 uren en gaan dus jaren mee. Je hoeft na het installeren van de LED grondspots buiten, dus jaren niet meer naar je verlichting om te kijken! Bespaar tot honderden euro’s per jaar door LED verlichting aan te schaffen in plaats van een conventionele halogeenlamp. 

Toepassingen LED grondspots

De LED buitenverlichting is geschikt voor allerlei plekken in de tuin. Doordat de spots in de grond verwerkt worden, kunnen ze praktisch overal geplaatst worden. Het uitlichten van een terras, vijver, looppad of oprit is ideaal met LED grondspots. De grondspots zijn zowel in de ronde als vierkante variant verkrijgbaar. Dit maakt dat je precies de gewenste uitstraling aan je oprit of andere plek kunt geven. 

MEIPOS LED verlichting

MEIPOS verkoopt al jaren LED verlichting en biedt allerlei soorten LED verlichting aan. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is verkrijgbaar bij MEIPOS. MEIPOS heeft nauw contact met haar leveranciers en kan hierdoor de nieuwste generatie LED verlichting aanbieden tegen de scherpste prijs. Bijna alle huidige verlichting kan vervangen worden door duurzame LED verlichting. Het is niet alleen goed voor het milieu maar je bespaart ook nog eens tot honderden euro’s per jaar op je energierekening!