LED Feestverlichting

De E27 LED bulbs toveren je huis of tuin om in een ware disco: de vrolijke lightbulbs zijn verkrijgbaar in allerlei leuke kleuren. De vrolijke LED bulbs zijn verkrijgbaar in 1,2 en 3 Watt. De lampen zijn waterdicht, waardoor ze ook in de tuin gebruikt kunnen worden! Je kunt eenvoudig de lightbulbs in de prikkabel draaien. De prikkabels zijn verkrijgbaar in de afmetingen 5 m en 10 m. Verder kun je de LED feestverlichting in andere armaturen die geschikt zijn voor buitengebruik gebruiken. Creëer meteen een feestje in je achtertuin met deze feestelijke waterdichte lampen!

33 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

33 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

LED prikkabels

Om de gekleurde LED bulbs te laten schijnen, kun je ze eenvoudig in een van de prikkabels van MEIPOS draaien. De prikkabel van 5 meter heeft genoeg E27 fittingen voor 20 LED bulbs. De kabel is vervaardigd uit rubber en is daarmee een stuk duurzamer dan een standaard PVC kabel. Om de halve meter zit een E27 fitting. Deze fitting voldoet aan beschermingsgraad IP44 en is dus spatwaterdicht. De afstand tussen de stekker en de eerste fitting bedraagt 1,75 meter. Het is mogelijk om de prikkabel zowel binnen als buiten te gebruiken. Een ander groot voordeel van een prikkabel is dat de kabel koppelbaar is en dus verlengd kan worden naar de lengte die je wenst. 

Besparen

LED verlichting is veel zuiniger dan het gebruik van halogeenlampen. Met deze LED bulbs kun je gebaseerd op de vervanging van een 15 Watt halogeenlamp met 6 branduren per dag, 15 jaar lang ongeveer €6,50 per jaar besparen. Waarom nog wachten met het aanschaffen van LED verlichting? 

MEIPOS LED verlichting

MEIPOS verkoopt al jaren LED verlichting en biedt allerlei soorten LED verlichting aan. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is verkrijgbaar bij MEIPOS. MEIPOS heeft nauw contact met haar leveranciers en kan hierdoor de nieuwste generatie LED verlichting aanbieden tegen de scherpste prijs. Bijna alle huidige verlichting kan vervangen worden door duurzame LED verlichting. Het is niet alleen goed voor het milieu maar je bespaart ook nog eens tot honderden euro’s per jaar op je energierekening!