Armaturen

Armaturen (inbouw) voor onze GU10, GU5.3 en GX53 LED Spots in verschillende stijlen en kleuren. De inbouwarmaturen worden geleverd inclusief GU10-, GU5.3- (naar keuze) of GX53-fitting. De standaard armaturen zijn geschikt voor binnenshuis. Wij hebben ook inbouwarmaturen die geschikt zijn voor de badkamer of andere vochtige ruimtes. Mocht je gewenste armatuur er niet bij staan, neem dan contact met ons op! Dan gaan we voor jou op zoek!

26 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

26 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Inbouwarmaturen voor een losse LED spot 

Met een inbouwarmatuur voor een losse GU10, GU5.3 of GX53 spot heb je het voordeel dat je zelf kan kiezen welke spot je gaat gebruiken. Je bepaalt zo zelf de lichtkleur en stralingshoek van de lamp. Of je nu warm wit, wit, koelwit of alle kleuren van de regenboog (RGB) wilt gebruiken, en of je de spot als hoofdverlichting met brede stralingshoek of als je iets wilt uitlichten met een smalle stralingshoek, je bent met een losse inbouwarmatuur helemaal vrij in je keuze.

Montage van inbouwarmaturen 

Houd bij het kiezen van de juiste inbouwarmatuur rekening met de zaagmaat van de armatuur. Zeker bij bestaande gaten in het plafond is dit van groot belang. Houd bij het boren van nieuwe gaten de zaagmaat op de verpakking aan. Houd ook rekening met de inbouwhoogte van de LED spot zelf. Met name GU10 spots hebben een hogere inbouwmaat nodig.

MEIPOS LED verlichting

MEIPOS verkoopt al jaren LED verlichting en biedt allerlei soorten LED verlichting aan. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is verkrijgbaar bij MEIPOS. MEIPOS heeft nauw contact met haar leveranciers en kan hierdoor de nieuwste generatie LED verlichting aanbieden tegen de scherpste prijs. Bijna alle huidige verlichting kan vervangen worden door duurzame LED verlichting. Het is niet alleen goed voor het milieu maar je bespaart ook nog eens tot honderden euro’s per jaar op je energierekening!