LED Batten

Geschikt als vervanging voor de conventionele TL armaturen met TL-buizen. De LED batten zijn geheel onderhoudsvrij en toepasbaar in veel verschillende ruimtes. De LED bat heeft een brede stralingshoek van 120 graden en kan gebruikt worden in onder andere magazijnen, schuren, supermarkten, kantoren, garages en bouwmarkten. De LED bat brandt zo’n 35.000 uren. Dit betekent dat de LED plafondverlichting jaren meegaat en geheel onderhoudsvrij is.

5 producten

Van hoog naar laag sorteren

5 producten

Van hoog naar laag sorteren

LED Batten installeren

Het installeren van een LED Bat is erg eenvoudig. De LED Batten hebben een slank ontwerp wat het installeren erg simpel maakt. Bij de levering van een LED Bat wordt bevestigingsmateriaal meegeleverd, waardoor je meteen de LED plafondverlichting kunt installeren!. 

Varianten

De LED Batten zijn verkrijgbaar in verschillende lichtkleuren, namelijk 3000, 4000 en 6000 Kelvin. Daarnaast is de verlichting verkrijgbaar in de vier verschillende lengten: 60 cm, 90 cm, 120 cm en 150 cm. De lengte van de LED Bat is afhankelijk van de gewenste ruimte waar de LED verlichting komt te hangen. Een LED Bat 60 cm is ideaal voor de wat kleinere ruimtes en een LED bat 150 cm kan makkelijk een wat grotere ruimte verlichten. 

Voordelen LED Batten

Een LED Bat biedt vele voordelen. Je kunt tot wel 70% besparen op je energiekosten door een conventionele TL-buis of TL armatuur te vervangen door een LED Bat. De LED Bat kan goed tegen de kou en gaat jaren mee. Daarnaast heeft de LED verlichting een mooi strak design, waardoor de LED Bat in iedere ruimte geplaatst zou kunnen worden. 

MEIPOS LED verlichting

MEIPOS verkoopt al jaren LED verlichting en biedt allerlei soorten LED verlichting aan. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is verkrijgbaar bij MEIPOS. MEIPOS heeft nauw contact met haar leveranciers en kan hierdoor de nieuwste generatie LED verlichting aanbieden tegen de scherpste prijs. Bijna alle huidige verlichting kan vervangen worden door duurzame LED verlichting. Het is niet alleen goed voor het milieu maar je bespaart ook nog eens tot honderden euro’s per jaar op je energierekening!