LED Plafondlampen

Op zoek naar vervanging voor je huidige energievretende gloeilampen in het plafond? Kies voor één van de vele LED plafondlampen van MEIPOS! Er is meer dan genoeg keuze in downlights, batten, opbouwspots en plafondverlichting.

LED plafondlampen zijn geschikt voor gebruik in kantoren, scholen, winkels, sportscholen en in huis. Het ombouwen van je bestaande armatuur of het vervangen hiervan is erg simpel.

LED verlichting gebruikt in vergelijking met halogeen- of gloeilampen erg weinig energie. Bespaar tot wel honderden euro’s per jaar door energiezuinige LED plafondverlichting te installeren. Hoeveel wil jij dit jaar besparen op je energierekening? 

46 producten

Van hoog naar laag sorteren

46 producten

Van hoog naar laag sorteren

LED batten

De LED batten zijn verkrijgbaar in verschillende lengten en lichtkleuren. De LED verlichting is ideaal voor de vervanging van TL-buizen. De LED batten geven een mooi en egaal licht door de ingebouwde LEDs. Het installeren van een LED bat is erg simpel door het smalle ontwerp. De benodigde bevestigingsclips worden meegeleverd, zodat je de LED bat meteen kunt installeren. 

LED downlights

De ideale vervanging van halogeen- en PL-lampen. LED downlights kunnen voor allerlei doeleinden gebruikt worden, zeker als decoratieve verlichting. De LED downlights zijn erg dun en hebben dus een kleine inbouwhoogte, waardoor ze heel eenvoudig in te bouwen zijn in een verlaagd plafond of een systeemplafond. De LED downlights hebben een modern en tijdloos design, zodat ze overal toepasbaar zijn en lang mee kunnen! DE LED downlights zijn verkrijgbaar in de lichtkleuren: 3000, 4000 of 6000 Kelvin. 

LED opbouwspots

Verkrijgbaar in verschillende kleuren en moderne tijdloze designs. De LED opbouwspots zijn door het elegante design overal te plaatsen. De lamp zelf ligt verdiept in de spot, waardoor directe verblinding tegengegaan wordt. De lamp is 25 graden kantelbaar in de behuizing. De lamp wordt eenvoudig van onderen in de opbouwspot geplaatst, wat het makkelijk maakt om in de toekomst de lamp te vervangen. Bij de LED opbouwspots wordt bevestigingsmateriaal meegeleverd, zodat je meteen de LED plafondverlichting kunt installeren. 

MEIPOS LED verlichting

MEIPOS verkoopt al jaren LED verlichting en biedt allerlei soorten LED verlichting aan. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is verkrijgbaar bij MEIPOS. MEIPOS heeft nauw contact met haar leveranciers en kan hierdoor de nieuwste generatie LED verlichting aanbieden tegen de scherpste prijs. Bijna alle huidige verlichting kan vervangen worden door duurzame LED verlichting. Het is niet alleen goed voor het milieu maar je bespaart ook nog eens tot honderden euro’s per jaar op je energierekening!