LED Lamp G4 (12V)

LED G4 lampen zijn de ideale vervangers van je halogeen G4 lampen en worden veelal gebruikt in vitrines, onder keukenkastjes, decoratieve armaturen en in afzuigkappen. Je herkent deze lampen aan de steekpinnen, die bij G4 een onderlinge afstand hebben van 4 mm, vandaar ook de naam G4. De term GU4 komt ook vaak voor. Deze lamp heeft ook steekpinnen met een afstand van 4 mm, maar de vorm van de lamp is MR11; een klein spotje met een diameter van 35 mm. MEIPOS LED verlichting heeft een breed assortiment met verschillende modellen waardoor er voor elke situatie wel een LED G4 of GU4 te vinden is.

12 producten

Van hoog naar laag sorteren

12 producten

Van hoog naar laag sorteren

LED G4 Lamp aansluiten 

LED G4 lampjes worden aangesloten op een 12V DC transformator (trafo). Onze LED G4 lampen kunnen in sommige gevallen direct op de oude trafo worden aangesloten, wat je een hoop werk kan schelen. Let daarbij goed op de minimale wattage van je huidige trafo. Mocht dit toch problemen opleveren, de lampjes gaan bijvoorbeeld knipperen, dan kunnen wij je speciale LED trafo's aanbieden.

Dimbare G4 LED Lamp

Enkele LED G4 lampen zijn dimbaar, deze lampen dimmen met een speciale LED dimmer. Lees voor meer informatie LED Lampen en dimmen.

MEIPOS LED verlichting

MEIPOS verkoopt al jaren LED verlichting en biedt allerlei soorten LED verlichting aan. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is verkrijgbaar bij MEIPOS. MEIPOS heeft nauw contact met haar leveranciers en kan hierdoor de nieuwste generatie LED verlichting aanbieden tegen de scherpste prijs. Bijna alle huidige verlichting kan vervangen worden door duurzame LED verlichting. Het is niet alleen goed voor het milieu maar je bespaart ook nog eens tot honderden euro’s per jaar op je energierekening!