LED Strips 230V

Met de LED strips 230V creëer je de juiste sfeer zowel binnen en buiten je huis. De 230V LED strips werken, zoals de naam al zegt, op een spanning van 230 Volt zonder gebruik van een transformator. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je gemakkelijk de sfeer kunt creëren waar je naar op zoek bent. De strips zijn niet alleen geschikt voor binnen en buiten, maar ook nog eens dimbaar! Wil je de LED strip graag korter maken? Simpel! Dit kun je eenvoudig zelf doen door de LED strip met een schaar in te knippen. Op deze manier is het mogelijk om de LED strip te gebruiken waar je maar wilt. De 230V strips zijn verkrijgbaar in de kleuren warm wit, wit, koelwit, rood, groen, blauw en RGB. Met deze kleuren kun je je huis of tuin omtoveren in de door jou gewenste stijl. Welke sfeer wil jij creëren?

Bestel een los stuk strip of stel zelf je complete Plug&Play set samen!

10 producten

Van hoog naar laag sorteren

10 producten

Van hoog naar laag sorteren

LED strips 230V monteren

De 230V LED strip is meteen klaar om op netstroom aangesloten te worden. In tegenstelling tot de 12V LED strips en 24V LED strips, bevat de 230V LED strip geen plakstrip. Voor het monteren van een 230V LED strip adviseren wij je om gebruik te maken van bevestigingsclips of LED strip profielen. Bij het monteren is het gebruikelijk om 2 tot 4 bevestigingsclips per meter te gebruiken, zodat de LED strip goed vastzit en niet zal verschuiven en gaan hangen. Wanneer je geen gebruik wilt maken van clips of profielen, bieden stevig dubbelzijdig tape of sterke lijmkit ook een goede oplossing.

LED strips 230V dimmen

Met behulp van een LED strip dimmer kun je de LED strip eenvoudig dimmen. Maar ook met een universele (druk-draai)dimmer of KlikAanKlikUit dimmer is de lichtsterkte van de 230V strip voor de juiste sfeer in te stellen.

LED strips 230V buiten gebruiken

De dimbare 230V LED strips voldoen aan beschermingsgraad IP67. Dit betekent dat de strips dompeldicht zijn. Wanneer je de LED verlichting buiten wilt gebruiken, raden wij je aan de verbindingen te verlijmen met doorzichtige waterbestendige lijm. Liever geen gebruik maken van lijm? Maak dan gebruik van een krimpkous met lijm.

MEIPOS LED verlichting

MEIPOS verkoopt al jaren LED verlichting en biedt allerlei soorten LED verlichting aan. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is verkrijgbaar bij MEIPOS. MEIPOS heeft nauw contact met haar leveranciers en kan hierdoor de nieuwste generatie LED verlichting aanbieden tegen de scherpste prijs. Bijna alle huidige verlichting kan vervangen worden door duurzame LED verlichting. Het is niet alleen goed voor het milieu maar je bespaart ook nog eens tot honderden euro’s per jaar op je energierekening!