LED Strips 230V

Met deze LED strips 230V creëer je de juiste sfeer zowel binnen en buiten je huis. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je gemakkelijk de sfeer kunt creëren waar je naar op zoek bent. De lichtstrips zijn niet alleen geschikt voor binnen en buiten, maar ook nog eens dimbaar! Met behulp van een LED strip dimmer kun je de LED strip eenvoudig dimmen. Wil je de LED strip graag korter maken? Simpel! Dit kun je eenvoudig zelf doen door de LED verlichting strip met een schaar in te knippen. Op deze manier is het mogelijk om de LED strip te gebruiken waar je maar wilt. De LED strips werken op een spanning van 230V. De strips zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, warm wit, koel wit, rood, blauw, groen en RGB. Tevens zijn de kleuren geel en oranje op bestelling leverbaar. Met deze kleuren kun je je huis (of tuin!) omtoveren in de door jou gewenste stijl. Welke sfeer wil jij creëren?

30 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

30 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

LED strips 230V monteren 

De LED strip is meteen gereed om op netstroom aangesloten te worden. In tegenstelling tot de 12V LED strips en 24V LED strips, bevat de 230V LED strip geen plakstrip. Voor het monteren van een 230V LED strip adviseren wij je om gebruik te maken van bevestigingsclips of LED strip profielen. Bij het monteren is het gebruikelijk om 2 tot 4 bevestigingsclips per meter te gebruiken, zodat de LED strip goed vastzit en niet zal verschuiven en gaan hangen. Wanneer je geen gebruik wilt maken van clips of profielen, bieden stevig dubbelzijdig tape of sterke lijm/kit ook de juiste oplossing. 

LED strips 230V buiten gebruiken

De dimbare 230V LED strips voldoen aan beschermingsgraad IP67. Dit betekent dat de lichtstrips dompeldicht zijn. Wanneer je de verlichting buiten wilt gebruiken, raden wij je aan de verbindingen te verlijmen met doorzichtige waterbestendige lijm. Liever geen gebruik maken van lijm? Maak dan gebruik van een krimpkous met lijm

MEIPOS LED verlichting

MEIPOS verkoopt al jaren LED verlichting en biedt allerlei soorten LED verlichting aan. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is verkrijgbaar bij MEIPOS. MEIPOS heeft nauw contact met haar leveranciers en kan hierdoor de nieuwste generatie LED verlichting aanbieden tegen de scherpste prijs. Bijna alle huidige verlichting kan vervangen worden door duurzame LED verlichting. Het is niet alleen goed voor het milieu maar je bespaart ook nog eens tot honderden euro’s per jaar op je energierekening!