LED Breedstralers

Het uitlichten van een boom, oprit, deur, hal of andere objecten is nog nooit zo eenvoudig geweest met een LED breedstraler. De LED verlichting heeft een brede lichtstraal waarmee je kunt verlichten wat je wilt. Afhankelijk van het model LED lamp brandt de breedstraler totaal 25.000 of 30.000 uren. Dit betekent dat de verlichting jaren niet vervangen hoeft te worden! De LED breedstralers zijn verkrijgbaar in 10W, 20W, 50W, 100W en 200W.

13 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

13 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Breedstraler met bewegingssensor

De meeste LED breedstralers van MEIPOS LED verlichting beschikken over een bewegingssensor. Deze sensor is zowel horizontaal als verticaal te verstellen, zodat je bijvoorbeeld een looppad of ander specifiek object kunt uitlichten. De bewegingssensor detecteert warmteverschillen via de PIR-sensor tot wel 5 meter. De LED breedstraler reageert niet op bewegende takken of bladeren door deze unieke en vooral ideale werking. 

Installatie LED breedstraler

De installatie van een LED breedstraler is erg eenvoudig. Ieder armatuur bevat een beugel waarmee je de LED verlichting meteen kunt installeren waar je wilt. De LED breedstraler hoeft enkel met schroeven gemonteerd te worden.  

Toepassingen LED breedstralers

De LED breedstralers zijn uitermate geschikt voor het beveiligen of uitlichten van woningen, kantoren, tuinen of andere gebouwen en objecten. De LED breedstralers hebben een brandtijd van minimaal 10 seconden en maximaal 10 minuten. Deze brandtijd kun je zelf instellen. 

IP-waarden LED breedstraler

De LED breedstralers beschikken verschillende IP-waarden, namelijk IP44 en IP65. Een LED lamp met IP44 is spatwaterdicht. Dit betekent dat de lamp geplaatst moet worden op een beschutte plek waar enkel waterspetters terecht kunnen komen. Een LED breedstraler met IP65 is beschermd tegen waterstralen en kan dus tegen de regen. 

MEIPOS LED verlichting

MEIPOS verkoopt al jaren LED verlichting en biedt allerlei soorten LED verlichting aan. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is verkrijgbaar bij MEIPOS. MEIPOS heeft nauw contact met haar leveranciers en kan hierdoor de nieuwste generatie LED verlichting aanbieden tegen de scherpste prijs. Bijna alle huidige verlichting kan vervangen worden door duurzame LED verlichting. Het is niet alleen goed voor het milieu maar je bespaart ook nog eens tot honderden euro’s per jaar op je energierekening!