Wandlampen voor buiten

Voor LED buitenlampen biedt MEIPOS keuze uit verschillende LED wandlampen. De LED wandlampen voor buiten kunnen geplaatst worden waar je maar wilt. Bijvoorbeeld naast de deur, aan de schutting of aan het huis, alles is mogelijk met LED wandlampen. De verschillende designs van de wandlampen maken het mogelijk om de LED verlichting te plaatsen waar je wilt, zelfs binnenhuis misstaan ze niet!

39 producten

Van hoog naar laag sorteren

39 producten

Van hoog naar laag sorteren

LED muurlampen

De LED muurlampen zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende vormen en kleuren met en zonder bewegingssensor, waardoor er altijd een geschikte LED lamp bij zit die perfect bij je past. Daarnaast is de buitenverlichting verkrijgbaar in verschillende lichtsterkten. 

LED buitenlampen 

Het gebruik van een LED buitenlamp is ideaal voor de beveiliging en verlichting van je huis en tuin. Er zijn tal van mogelijkheden met de LED verlichting van MEIPOS. De LED buitenlampen beschikken over verschillende IP-waarden. Afhankelijk van de gewenste plek van de LED verlichting is een bepaalde IP-waarde vereist. 

Toepassingen LED buitenverlichting

DE LED wandverlichting voor buiten is verkrijgbaar in allerlei vormen en maten. Bij sommige LED buitenlampen is het mogelijk om een deel van de lamp af te dekken, zodat de lamp niet naar boven of beneden schijnt. 

IP-waarden LED wandverlichting voor buiten

De LED verlichting voor buiten voldoet aan verschillende IP-waarden. Zo zijn de lampen met IP54 stofdicht, lampen met IP55 spatwaterdicht, verlichting met IP65 stofdicht en bestand tegen waterstralen. Verder is de LED buitenverlichting met IP-waarde 66 waterdicht en stofbestendig. 

MEIPOS LED verlichting

MEIPOS verkoopt al jaren LED verlichting en biedt allerlei soorten LED verlichting aan. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is verkrijgbaar bij MEIPOS. MEIPOS heeft nauw contact met haar leveranciers en kan hierdoor de nieuwste generatie LED verlichting aanbieden tegen de scherpste prijs. Bijna alle huidige verlichting kan vervangen worden door duurzame LED verlichting. Het is niet alleen goed voor het milieu maar je bespaart ook nog eens tot honderden euro’s per jaar op je energierekening!