LED Plafondlampen

De verlichting die absoluut niet mag ontbreken in huis, is natuurlijk plafondverlichting. Zeker in de wat kleinere en lagere ruimtes is een plafonnière ideaal. Niemand zal zich het hoofd stoten aan de plafondlamp en de ruimte wordt goed belicht. LED plafondlampen zijn ideaal als vervanging van gloeilampen in plafonnieres. De LED plafondverlichting is geschikt voor bijvoorbeeld het gebruik in woningen, winkels en de horeca. Het installeren van een LED plafondlamp is over het algemeen erg simpel.

18 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

18 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Toepassingen LED Plafondlampen

De woonkamer, keuken, hal, slaapkamer of badkamer: in bijna iedere ruimte is het gebruik van een LED plafonnière geschikt. Door de halogeen- of gloeilampen te vervangen door LED lampen, bespaar je enorm op je maandelijkse energiekosten. Het is met ons brede assortiment van allerlei verschillende plafonnières mogelijk om precies de sfeer te creëren waarnaar je op zoek bent. Of je nu gaat voor een stoere uitstraling of juist een chique uitstraling: bij MEIPOS is altijd ruime keuze! 

MEIPOS LED verlichting

MEIPOS verkoopt al jaren LED verlichting en biedt allerlei soorten LED verlichting aan. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is verkrijgbaar bij MEIPOS. MEIPOS heeft nauw contact met haar leveranciers en kan hierdoor de nieuwste generatie LED verlichting aanbieden tegen de scherpste prijs. Bijna alle huidige verlichting kan vervangen worden door duurzame LED verlichting. Het is niet alleen goed voor het milieu maar je bespaart ook nog eens tot honderden euro’s per jaar op je energierekening!