Opbouwspots

De LED opbouwspots zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en designs. De designs zijn strak en tijdloos en dus toepasbaar in iedere ruimte. De opbouwspots LED voldoen aan beschermingsgraad IP20. Dit betekent dat de verlichting stofdicht is. De LED lamp ligt diep in de spot, zodat directe verblinding voorkomen wordt. Je kunt de LED lamp 360 graden draaien en tot 25 graden kantelen in de behuizing. Bij het leveren van de LED plafondverlichting wordt bevestigingsmateriaal meegeleverd, zodat de opbouwspot direct gemonteerd kan worden!

11 producten

Van hoog naar laag sorteren

11 producten

Van hoog naar laag sorteren

Toepassingen LED opbouwspot

Het uitlichten van de mooiste of belangrijkste elementen in je huis is geen probleem met het gebruik van een LED opbouwspot. De spots zijn verkrijgbaar in verschillende strakke kleuren, namelijk wit, chroom en zwart. Deze stijlvolle kleuren passen in ieder interieur en maken de ruimtes erg sfeervol. In de woonkamer, keuken, slaapkamer of op kantoren, het is allemaal mogelijk met de LED opbouwspots. Bij de LED opbouwspots wordt de LED lamp niet meegeleverd! Deze dient je apart mee te bestellen. 

MEIPOS LED verlichting

MEIPOS verkoopt al jaren LED verlichting en biedt allerlei soorten LED verlichting aan. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is verkrijgbaar bij MEIPOS. MEIPOS heeft nauw contact met haar leveranciers en kan hierdoor de nieuwste generatie LED verlichting aanbieden tegen de scherpste prijs. Bijna alle huidige verlichting kan vervangen worden door duurzame LED verlichting. Het is niet alleen goed voor het milieu maar je bespaart ook nog eens tot honderden euro’s per jaar op je energierekening!