Staande buitenlampen

Met een staande LED buitenlamp creëer je een mooie sfeer in de tuin. Daarnaast zorgt de tuinverlichting voor veiligheid, wat de kans op inbraak verkleint. De staande LED tuinverlichting kan vrijwel overal geplaatst worden, zoals naast de oprit of ergens anders in de tuin.

17 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

17 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Solar LED buitenlamp

Bespaar op je energiekosten met behulp van een solar LED buitenlamp! De LED buitenlampen met solar werken op zonne-energie en zijn overal te plaatsen. Door de handige prikvoet is het slechts een kwestie van een juiste plek kiezen en daar de lamp in de grond steken. De solar lamp heeft veel verschillende functies, waardoor het zelfs mogelijk is dat de lamp pas aangaat bij detectie van beweging. Deze LED buitenlampen zijn dus ideaal voor gebruik in de tuin en besparen ook nog eens op je energiekosten! 

Tuinsokkel

Laat je tuin stralen met een mooie LED tuinsokkel. In de tuinsokkel zit een reflector ingebouwd, waardoor het licht een stralingshoek van 360 graden heeft en daardoor zo goed mogelijk verdeeld wordt. Met de tuinsokkels van MEIPOS worden alle elementen van je gebouw of tuin mooi uitgelicht. Daarnaast bieden de tuinsokkels een goede beveiliging, omdat zelfs de donkere hoeken van je tuin belicht kunnen worden met de LED tuinverlichting

Staande buitenlamp plaatsen

Het plaatsen van staande LED buitenverlichting is erg simpel. Het is slechts een kwestie van de lamp in de grond steken op de plek waar je de lamp wenst. Bij een solar LED buitenlamp is het enkel van belang dat deze opgeladen kan worden door licht en dus in (direct) zonlicht staat. Met name in de herfst en winter, wanneer de dagen korter zijn en de kans op bewolkt weer groter is, zal de accu niet voldoende worden opgeladen om de lamp de hele avond te kunnen laten branden.

MEIPOS LED verlichting

MEIPOS verkoopt al jaren LED verlichting en biedt allerlei soorten LED verlichting aan. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is verkrijgbaar bij MEIPOS. MEIPOS heeft nauw contact met haar leveranciers en kan hierdoor de nieuwste generatie LED verlichting aanbieden tegen de scherpste prijs. Bijna alle huidige verlichting kan vervangen worden door duurzame LED verlichting. Het is niet alleen goed voor het milieu maar je bespaart ook nog eens tot honderden euro’s per jaar op je energierekening!