LED Buitenlampen

Wil je je huis of tuin verlichten met de mooiste LED verlichting? Of zoek je overkapping- en veranda verlichting? Dan zit je bij MEIPOS goed! Je kunt de LED lampen gebruiken ter decoratie, directe verlichting bij de voordeur of looppaden of preventief tegen woninginbraak. De LED tuinlampen zijn stof- en waterdicht, wat maakt dat je de verlichting kunt gebruiken waar je wilt. Je kunt bij ons terecht voor allerlei soorten LED buitenverlichting. Wij hebben onder andere breedstralers, LED wandlampen, staande LED buitenlamen, grondspots en feestverlichting en verlichting met bewegingssensor. Welke LED verlichting past bij je tuin?

120 producten

Van hoog naar laag sorteren

120 producten

Van hoog naar laag sorteren

Gekleurde LED bulbs 

De E27 LED bulbs toveren je huis of tuin om in een ware disco: de vrolijke lightbulbs zijn verkrijgbaar in allerlei leuke kleuren. De lampen zijn waterdicht, waardoor ze ook in de tuin gebruikt kunnen worden! Je kunt eenvoudig de lightbulbs in de prikkabel draaien. De prikkabels zijn verkrijgbaar in de afmetingen 5 m en 10 m. Deze feestverlichting maakt van iedere tuin een feestje! 

LED buitenlampen

De LED buitenlampen van MEIPOS zijn ideaal voor bij de voor- of achterdeur. De buitenlampen hebben strakke en tijdloze designs die in iedere omgeving toepasbaar zijn. Daarnaast zijn verschillende LED buitenlampen op verschillende manieren afdekbaar, wat betekent dat de stralingshoek (normaal 120 graden) naar wens aangepast kan worden. 

Grondspots

Voor het mooi uitlichten van bomen, oprit of andere delen van je tuin is het gebruik van grondspots ideaal. De grondspots hebben de IP66-waarde en zijn dus waterdicht. Daarnaast is de behuizing van de grondspots gemaakt van roestvrij staal en gehard glas. De grondspots zullen dus jaren meegaan! 

Breedstralers

Een LED breedstraler is de perfecte vervanger voor de halogeen schijnwerper. De buitenlamp heeft een een zeer strak en compact design, waardoor de lamp praktisch overal te plaatsen is. Ook beschikken sommige LED breedstralers over een bewegingssensor. Deze sensor is verstelbaar en detecteert tot een afstand van 5 meter warmteverschillen via de PIR-sensor. De LED breedstraler reageert dus niet op bewegende bladeren of takken! 

MEIPOS LED verlichting

MEIPOS verkoopt al jaren LED verlichting en biedt allerlei soorten LED verlichting aan. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is verkrijgbaar bij MEIPOS. MEIPOS heeft nauw contact met haar leveranciers en kan hierdoor de nieuwste generatie LED verlichting aanbieden tegen de scherpste prijs. Bijna alle huidige verlichting kan vervangen worden door duurzame LED verlichting. Het is niet alleen goed voor het milieu maar je bespaart ook nog eens tot honderden euro’s per jaar op je energierekening!