LED Prikspots

Prikspots

LED prikspots zijn uitermate geschikt om objecten van onderaf aan te lichten. Prikspots worden vaak gebruikt om een boom, heester, struik, kunstwerk of ander object in de tuin sfeervol in het licht te zetten. Met de juiste lichtkleur creëer je eenvoudig de gewenste sfeer. Bij sommige prikspots kun je zelf de LED lamp kiezen. Met een vervangbare lichtbron heb je maximale flexibiliteit en bepaal je zelf het eindresultaat!

Wat is een prikspot?

De prikspot is zoals de naam al zegt, een prik spot die je eenvoudig in de grond prikt. Je kunt hem dus overal plaatsen en verplaatsen en met een solar model ben je helemaal flexibel, zolang de spot maar genoeg zonlicht krijgt. Zo kan de spot zich overdag opladen om ‘s avonds licht te kunnen geven. Bovendien zijn de prikspots richtbaar, zo bepaal je zelf waar de lichtstralen terechtkomen en wat er in het licht komt te staan.

LED Prikspot

Over MEIPOS LED verlichting

MEIPOS LED verlichting is hét adres voor kwalitatief hoogwaardige LED prikspots! LED prikspots zijn uitermate geschikt om objecten van onderaf aan te lichten. Prikspots worden vaak gebruikt om een boom, heester, struik, kunstwerk of ander object in de tuin sfeervol in het licht te zetten. Bij ons vind je de prikspots die in jouw tuin passen!