LED Railverlichting

LED railverlichting is een uitkomst als je meerdere plekken verlicht wil hebben en toch maar één aansluitpunt hebt. Op de rail kun je meerdere railspots installeren en hierdoor eenvoudig meerdere lichtpunten creëren, je hebt maximale flexibiliteit dus. Met railspots, spanningsrail en verschillende railaccessoires verlicht je de hele ruimte! Ideaal voor in de keuken, woonkamer of werkkamer maar ook voor zakelijk gebruik in winkels, showrooms of kantoren!

30 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

30 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat is LED Railverlichting?

LED railverlichting wordt ook wel Tracklight of railsysteem genoemd. Op de spanningsrail kun je railspots plaatsen die je in elke gewenste hoek of richting kan laten schijnen. Dit is op elk moment aan te passen, je hebt dus maximale flexibiliteit. De railverlichting die wij verkopen is 3-fase verlichting. Deze soort railverlichting heeft 4 draden/aders. Dit maakt het mogelijk om de lampen apart (per fase) te schakelen en de lampen dus in groepen te verdelen en bedienen. Dit systeem wordt vaak toegepast in winkels, horeca en kantoren maar kan ook prima in huis worden geïnstalleerd. Het is dan wel nodig om 3 verschillende dimmers of schakelaars aan te sluiten. Onze LED railverlichting systemen zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit.

Wat heb ik allemaal nodig?

Om het LED railsysteem werkend te krijgen heb je de volgende onderdelen nodig:

  • LED spanningsrail; hier komen de spots in te hangen,
  • LED Railspots; de lichtbronnen,
  • Voedingsconnector; om de spanningsrail van stroom te voorzien,
  • Eindkap; voor het veilig afsluiten van de spanningsrail,
  • Eventueel een spanningsrailconnector om meerdere rails aan elkaar te koppelen; je kunt kiezen uit directe, hoek of flexibele connectoren.

MEIPOS LED verlichting

MEIPOS verkoopt al jaren LED verlichting en biedt allerlei soorten LED verlichting aan. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is verkrijgbaar bij MEIPOS. MEIPOS heeft nauw contact met haar leveranciers en kan hierdoor de nieuwste generatie LED verlichting aanbieden tegen de scherpste prijs. Bijna alle huidige verlichting kan vervangen worden door duurzame LED verlichting. Het is niet alleen goed voor het milieu maar je bespaart ook nog eens tot honderden euro’s per jaar op je energierekening!