LED Lamp E27 (grote fitting)

LED lampen met E27 (grote) schroeffitting worden direct op het stroomnet (230V) aangesloten. In de volksmond worden deze genoemd als lampen met een grote fitting. Deze lampen zijn de 1-op-1 vervanger voor de oude E27 gloeilamp en dat betekent dat je direct bespaart! Het assortiment is voorzien van (dimbare) LED bulbs (gloeilamp), LED kaarslampen, LED PAR30 lamp, LED Corn en de LED RGB. Alle lampen geven een witte tot warm witte lichtkleur.

74 producten

Van hoog naar laag sorteren

74 producten

Van hoog naar laag sorteren

E27 Lamp 

De E27 lamp is een aloude klassieker binnen de lampen. Al in 1909 bedacht door Tomas Edison. Het getal 27 staat voor de diameter (in millimeter) van het schroefdraad van de fitting. De lamp is al jaren verkrijgbaar in een LED versie in verschillende vormen, waaronder het bekende peermodel, kogellamp, spots, grote globes en de vintage retro LED filament lamp. Daarmee ervaar je de sfeer van een ouderwetse E27 gloeilamp, maar dan energiezuinig!

Dimbare E27 LED Lamp

De meeste E27 LED lampen zijn gewoon dimbaar en zijn daarom breed inzetbaar. Let op dat je de juiste dimmer bij je lampen kiest. Met een verkeerde dimmer heb je kans dat de lampen gaan knipperen. Bij de meeste lampen staat aangegeven welke dimmer geschikt is voor die lamp. Mocht je er niet uit komen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

MEIPOS LED verlichting

MEIPOS verkoopt al jaren LED verlichting en biedt allerlei soorten LED verlichting aan. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is verkrijgbaar bij MEIPOS. MEIPOS heeft nauw contact met haar leveranciers en kan hierdoor de nieuwste generatie LED verlichting aanbieden tegen de scherpste prijs. Bijna alle huidige verlichting kan vervangen worden door duurzame LED verlichting. Het is niet alleen goed voor het milieu maar je bespaart ook nog eens tot honderden euro’s per jaar op je energierekening!