Woonkamerverlichting

Woonkamerverlichting

In de woonkamer wil je qua verlichting de juiste balans tussen sfeervol en praktisch, om bij te lezen of te werken bijvoorbeeld. Overdag wil je feller licht om bij te werken en in de avond juist gedimd licht om te ontspannen. Bij MEIPOS LED verlichting ontdek je het juiste licht voor ieder moment! Van LED inbouwspots tot LED strips en van handmatige schakeling tot smart home!

Waar moet ik rekening mee houden?

De oppervlakte en de hoogte van je woonkamer spelen een belangrijke rol in de keuze voor passende verlichting. Welke kleur (licht of donker) de muren en meubels hebben, bepaalt voor een groot deel de hoeveelheid en welke verlichting je nodig hebt. Als je een beperkte inbouwmogelijkheid hebt kun je kiezen voor onze LED inbouwspots. Kun je helemaal niet inbouwen? Kies dan voor de opbouwspots.

Woonkamerverlichting

Welke soorten LED Woonkamerverlichting zijn er?

  • Dimbare LED lampen: Je brengt rust in de woonkamer met de juiste verlichting. Dimbare LED lampen zijn hiervoor ideaal omdat je zo de lichtsterkte naar wens gaan instellen en aanpassen naar de situatie en sfeer. Bovendien gaan ze lang mee en dat is weer goed voor het milieu.
  • LED Inbouwspots: De woonkamer krijgt een modern karakter door het gebruik van inbouwspots. Deze kunnen eenvoudig verwerkt worden in een systeem of gips plafond, door het veer-klem-systeem. De meeste spots hebben een verstelbare kop, waardoor je eenvoudig de richting van het licht kunt veranderen.
  • LED Strips: Hou je ervan om verlichting af te wisselen? Kies dan voor onze veelzijdige LED strips! Zo kun je bijvoorbeeld langs de bank of de gordijnrails eenvoudig strips bevestigen die een leuk en knus effect geven. Bovendien kun je dankzij de afstandsbediening vanuit je luie stoel het licht bedienen!
Team MEIPOS LED verlichting

Over MEIPOS LED verlichting

MEIPOS LED verlichting is hét adres voor kwalitatief hoogwaardige LED woonkamerverlichting! Zo vind je bij ons onder andere dimbare LED lampen, LED strips en LED inbouwspots die dankzij de lage inbouwhoogtes en simpele plug- en play-systemen makkelijke te installeren zijn. Bij ons vind je de verlichting die in jouw woonkamer past!

Bereken wat je kunt besparen met onze handige besparingscalculator.