LED Lamp E14 (kleine fitting)

LED lampen met E14 (kleine) schroeffitting worden direct op 230 Volt aangesloten. In de volksmond worden deze genoemd als lampen met een kleine fitting. Deze lampen zijn dus de 1-op-1 vervanger voor de gloeilamp en dat betekent dat je direct bespaart! Ons assortiment bevat verschillende vormen LED E14 lampen waaronder de populaire LED kaarslampen. De E14 LED lampen geven dezelfde sfeer als de oude E14 gloeilampen.

22 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

22 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

E14 Lamp

De E14 lamp is net als de E27 een aloude klassieker binnen de lampen. Al in 1909 bedacht Tomas Edison de bekende schroefdraad. Het getal 14 staat voor de diameter van het schroefdraad van de fitting. De E14 lamp wordt vaak gebruikt in schemerlampen en koelkasten. De lamp is al jaren verkrijgbaar in een LED versie in verschillende vormen, waaronder de populaire kaarslamp en de vintage, retro LED filament lamp. Daarmee ervaar je de sfeer van een ouderwetse E14 gloeilamp, maar dan energiezuinig!

Dimbare E14 LED Lamp

De meeste E14 LED lampen zijn gewoon dimbaar en zijn daarom breed inzetbaar. Let op dat je de juiste dimmer bij je lampen kiest. Met een verkeerde dimmer heb je kans dat de lampen gaan knipperen. Bij de meeste lampen staat aangegeven welke dimmer geschikt is voor die lamp. Mocht je er niet uit komen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

MEIPOS LED verlichting

MEIPOS verkoopt al jaren LED verlichting en biedt allerlei soorten LED verlichting aan. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is verkrijgbaar bij MEIPOS. MEIPOS heeft nauw contact met haar leveranciers en kan hierdoor de nieuwste generatie LED verlichting aanbieden tegen de scherpste prijs. Bijna alle huidige verlichting kan vervangen worden door duurzame LED verlichting. Het is niet alleen goed voor het milieu maar je bespaart ook nog eens tot honderden euro’s per jaar op je energierekening! Bereken zelf wat je kunt besparen met onze handige besparingscalculator.