LED TL Buis

De LED TL buis is de vervanger van de gewone TL buis. Het vervangen van de gewone TL buis door een LED TL buis is de manier om te besparen op je energiekosten. LED TL buizen kunnen overal voor gebruikt worden, denk hierbij bijvoorbeeld aan: garages, tuinhokken, sporthallen, kantoren, scholen, kapsalons en drukkerijen.

13 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Populair
  LED T5 - 30 cm - 4 Watt - 230V - Mat - Single Entry | MP040303
  LED T5 - 30 cm - 4 Watt - 230V - Mat - Single Entry
  • 400 Lumen
  • Warm wit/Wit (3000K/4000K)
  • Vervangt 8W
  Lees verder
 2. LED Noodverlichting T5 - 5W - 30cm met accu en zelftest - Compact | MP280001H
  LED Noodverlichting T5 - 5W - 30cm met accu en zelftest - Compact
  • Maakt van T5 armatuur noodverlichting
  • Met geïntegreerde driver en noodaccu
  • Automatische zelftest (30 dagen)
  Lees verder

13 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Verschillende LED TL buizen

LED TL buizen zijn bij MEIPOS verkrijgbaar in de verschillende lengten: 30 cm, 60 cm, 120 cm en 150 cm. Daarnaast zijn de LED T8 en LED T5 buizen verkrijgbaar. Met behulp van het grote assortiment vind je altijd de LED TL buis die bij je past! Voor zakelijke gebruikers verwijzen wij je door naar MEIPOS LED voor Bedrijven en Verenigingen voor een nog groter assortiment professionele TL buizen.

Kwaliteitseisen TL verlichting

De LED TL buizen van MEIPOS voldoen aan zeer strenge kwaliteitseisen. De LED TL buis heeft een power factor die bijna gelijk is aan de conventionele TL buis, er zal dus geen netvervuiling (harmonischen) optreden. Een aantal van onze LED TL buizen heeft een hoge kleurweergave-index (CRI). De CRI geeft de kwaliteit aan van de kleurweergave van de objecten die belicht worden door de lichtbron. Een hoge CRI maakt de verlichting erg geschikt voor gebruik in omgevingen waar veel met kleuren wordt gewerkt. Ideaal voor in drukkerijen en kapsalons!

MEIPOS LED verlichting

MEIPOS verkoopt al jaren LED verlichting en biedt allerlei soorten LED verlichting aan. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is verkrijgbaar bij MEIPOS. MEIPOS heeft nauw contact met haar leveranciers en kan hierdoor de nieuwste generatie LED verlichting aanbieden tegen de scherpste prijs. Bijna alle huidige verlichting kan vervangen worden door duurzame LED verlichting. Het is niet alleen goed voor het milieu maar je bespaart ook nog eens tot honderden euro’s per jaar op je energierekening!