LED Inbouwspots

Onze dimbare LED Inbouwspots (12V) zijn een meer dan volwaardige vervanger van de halogeen (inbouw)spots. Het mooie design en de hoge lichtsterkte van deze spots geven de belichte ruimte een modern karakter. Ze kunnen eenvoudig worden verwerkt in een gips- of systeemplafond, met een simpel veer-klem-systeem is deze lamp eenvoudig te installeren. Van de meeste spots is de richting van de lichtstraal door de verstelbare kop gemakkelijk te wijzigen. Uitstekend toepasbaar in de badkamer of keuken. Wordt geleverd inclusief dimbare LED trafo!

Bekijk de Installatie Instructie (mini-) inbouwspots (pdf)

26 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

26 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Voordelen van LED Inbouwspots 

LED Inbouwspots hebben veel voordelen. Ze nemen weinig ruimte in, zijn tot wel 80% zuiniger dan halogeenlampen en zijn eenvoudig te installeren. Binnen de LED Inbouwspots heb je een ruime keuze in functionaliteit: dimbare inbouwspots, kantelbare inbouwspots en zelfs smart inbouwspots. Daarom zijn LED Inbouwspots ook overal toepasbaar (mits er inbouwruimte is natuurlijk). Je kunt inbouwspotjes zelfs toepassen in vochtige ruimtes of plekken waar je eigenlijk maar heel weinig inbouwhoogte hebt. Enige nadeel van inbouwspots kan zijn dat bij breuk de hele spot vervangen moet worden, maar dat is in de meeste gevallen net zoveel werk als alleen de lamp vervangen, dus waar praten we over.

MEIPOS LED verlichting

MEIPOS verkoopt al jaren LED verlichting en biedt allerlei soorten LED verlichting aan. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is verkrijgbaar bij MEIPOS. MEIPOS heeft nauw contact met haar leveranciers en kan hierdoor de nieuwste generatie LED verlichting aanbieden tegen de scherpste prijs. Bijna alle huidige verlichting kan vervangen worden door duurzame LED verlichting. Het is niet alleen goed voor het milieu maar je bespaart ook nog eens tot honderden euro’s per jaar op je energierekening! Bereken zelf wat je kunt besparen met onze handige besparingscalculator.