Sensoren

Bewegingssensoren en schemerschakelaars zijn hulpmiddelen om nog meer te besparen op je energiekosten. De verlichting wordt hiermee automatisch in- en uitgeschakeld.

Bewegingmelders zijn geschikt voor ruimtes waar het licht niet lang hoeft te branden, zoals toilet, bijkeuken, overloop of garage. De sensor zorgt er voor dat het licht automatisch aan gaat en dat de verlichting na een instelbare tijd automatisch weer wordt uitgeschakeld.

Schemerschakelaars zijn geschikt voor plekken waar de lampen juist alleen 's nacht hoeven te branden. De schakelaar zorgt ervoor dat de verlichting automatisch aan gaat bij schemering en weer uit gaat zodra het weer licht wordt.

17 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

17 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

MEIPOS LED verlichting

MEIPOS verkoopt al jaren LED verlichting en biedt allerlei soorten LED verlichting aan. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is verkrijgbaar bij MEIPOS. MEIPOS heeft nauw contact met haar leveranciers en kan hierdoor de nieuwste generatie LED verlichting aanbieden tegen de scherpste prijs. Bijna alle huidige verlichting kan vervangen worden door duurzame LED verlichting. Het is niet alleen goed voor het milieu maar je bespaart ook nog eens tot honderden euro’s per jaar op je energierekening! Bereken zelf wat je kunt besparen met onze handige besparingscalculator.