Slaapkamerverlichting

Slaapkamerverlichting

Ben je op zoek naar sfeervolle slaapkamer verlichting? Dan is MEIPOS LED verlichting de juiste keuze! Ons brede assortiment dimbare LED lampen en extra warm witte lampen zorgen voor een aangename sfeer in iedere slaapkamer.

Is LED ongezellig? Nee hoor, LED is naast energiezuinig, eenvoudig te installeren verkrijgbaar in diverse kleurtemperaturen en lichtsterktes. Zeer geschikt dus om de ideale sfeer in jouw slaapkamer te creëren. Welke stijl kies jij?

Licht in je kledingkast?

Heb je plannen om licht te installeren in of boven je kledingkast of inloopkast? Onze LED spots met GU10– en GU5.3 fitting zijn hier perfect voor! Of ga je liever voor de LED strips die over de hele lengte verlichten en ook in kleine ruimtes te plaatsen zijn? Extra fijn: ze zijn energiezuinig en gemakkelijk te installeren.

Welke soorten LED Slaapkamerverlichting zijn er?

  • LED (inbouw)spots: geven prettig, helder licht. Door je huidige spotjes te vervangen door onze LED spots bespaar je direct energie!
  • LED Strips: geven je slaapkamer moeiteloos een warme uitstraling. Erg populair zijn de diverse tinten wit van MEIPOS LED verlichting. Dankzij de plakstrip zijn ze zeer eenvoudig te bevestigen en eventueel in te korten.
  • Dimbare LED lampen: met een kleine lichthoek de ideale verlichting om s avonds een boek bij te lezen.

Over MEIPOS LED verlichting

MEIPOS LED verlichting is hét adres voor kwalitatief hoogwaardige LED Slaapkamerverlichting! Zo vind je bij ons dimbare LED lampen voor in het plafond of LED strips voor in je kledingkast of inloopkast. Bij ons vind je de verlichting die in jouw slaapkamer past!