LED Strips 24V (Losse strips)

LED strips op 24 Volt zijn uitermate geschikt voor lengtes boven de 10 meter en hebben een hogere lichtopbrengst dan 12V LED strips. 24V LED strips hebben ook een lagere stroomsterkte (amperage) wat beter is voor de LEDs en de levensduur van de strip in zijn geheel. Door de lage spanning zijn ze breed toepasbaar zoals: keuken, badkamer, camper of caravan, maar ook in de auto (werkbus). Wij bieden 24V LED strips aan in verschillende kleuren (tinten wit of RGB), dimbaar en met verschillende IP-waardes (waterdichtheid).

Let op! Op deze pagina staan de losse strips. Voor complete sets (zelf samen te stellen) kijk je hier.

11 producten

Van hoog naar laag sorteren

11 producten

Van hoog naar laag sorteren

LED strips 24V aansluiten

De 24V LED strips moeten gevoed worden door een LED transformator die de werkspanning omzet van 230V naar 24V. Onze LED trafo's zijn speciaal gemaakt voor gebruik met LED verlichting. Ze zorgen voor een lange levensduur van de LEDs en hebben een zeer laag sluipverbruik. Je kiest de juiste 24V transformator met de volgende formule: het aantal meter LED strip x Wattage geeft het totale verbruik in Watt. Het is verstandig om de trafo te belasten tot maximaal 80% van zijn maximale vermogen. Het totale verbruik in Watt gedeeld door 80 keer 100 geeft het Wattage van de transformator. Bijvoorbeeld voor 4 meter strip met een verbruik van 14,4W per meter betekent dat: 4m x 14,4W = 57,6 Watt → (57,6/80) x 100 = 72 Watt transformator.

LED strips 24V lichtkleuren

Naast verschillende wittinten 24V LED strips, van extra warm wit tot koelwit, hebben we ook 24V RGB(WW) LED strips. Dus ook voor alle projecten waarin je laagvoltage kleuren LED strips wilt verwerken hebben wij de juiste strip.

LED strip profielen

Voor een strakke afwerking van de strip kies je voor een LED strip profiel die zorgt dat de LED strip perfect op zijn plek blijft en draagt bovendien bij aan extra warmteafgifte wat bevorderlijk is voor de levensduur van de strip.

MEIPOS LED verlichting

MEIPOS verkoopt al jaren LED verlichting en biedt allerlei soorten LED verlichting aan. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is verkrijgbaar bij MEIPOS. MEIPOS heeft nauw contact met haar leveranciers en kan hierdoor de nieuwste generatie LED verlichting aanbieden tegen de scherpste prijs. Bijna alle huidige verlichting kan vervangen worden door duurzame LED verlichting. Het is niet alleen goed voor het milieu maar je bespaart ook nog eens tot honderden euro’s per jaar op je energierekening!