LED Strip Connectoren

Als je meerdere stukken LED strip aan elkaar wilt verbinden dan kan dat met LED strip connectoren. Met deze LED strip aansluitingen koppel je eenvoudig losse stukken LED strip aan elkaar, LED strips aan transformatoren of LED strips aan dimmers, zodat je de strips op de gewenste manier kunt installeren.

Let er bij het kiezen van een LED strip connector goed op dat deze past de LED strip. Kijk hierbij naar het voltage, de breedte van de strip en of het een enkelkleurige of RGB(WW) strip betreft.

Neem bij vragen contact met ons op om teleurstellingen te voorkomen.

34 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

34 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

MEIPOS LED verlichting

MEIPOS verkoopt al jaren LED verlichting en biedt allerlei soorten LED verlichting aan. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is verkrijgbaar bij MEIPOS. MEIPOS heeft nauw contact met haar leveranciers en kan hierdoor de nieuwste generatie LED verlichting aanbieden tegen de scherpste prijs. Bijna alle huidige verlichting kan vervangen worden door duurzame LED verlichting. Het is niet alleen goed voor het milieu maar je bespaart ook nog eens tot honderden euro’s per jaar op je energierekening! Bereken zelf wat je kunt besparen met onze handige besparingscalculator.