LED Lichtslangen

LED Lichtslangen

Met een LED lichtslang breng je sfeer aan in je huis, tuin, veranda, partytent of op je balkon. De LED lichtslangen zijn gemaakt van flexibel kunststof waardoor ze spatwaterdicht (IP44) zijn en dus geschikt voor binnen- en buitengebruik. LED Lichtslangen zijn verkrijgbaar in verschillende lichtkleuren waaronder warm wit, koel wit, rood, groen, blauw, en geel. De lichtslangen werken gewoon op 230V en hebben dus geen transformator nodig.

Toepasbaarheid LED Lichtslangen

LED lichtslangen zijn flexibel en dus in allerlei vormen te buigen. Daardoor zijn ze op veel plekken in en rond het huis te plaatsen. LED lichtslangen worden veelal geassocieerd met kerst, maar zijn natuurlijk het hele jaar door te gebruiken. Ook in de zomer en andere seizoenen geven ze sfeer aan de ruimte waar ze gebruikt worden.

LED Lichtslangen Kerst

Over MEIPOS LED verlichting

MEIPOS LED verlichting is hét adres voor kwalitatief hoogwaardige LED Lichtslangen! Met een LED lichtslang breng je sfeer aan in je huis, tuin, veranda, partytent of op je balkon. Naast kerst geven ze ook in de zomer en andere seizoenen sfeer aan de ruimte waar ze gebruikt worden. Bij ons vind je de LED lichtslang die in jouw situatie past!