Veranda en overkapping LED verlichting

Sfeervolle en duurzame oplossingen

Het is heerlijk om het hele jaar door te genieten van je overkapping of veranda, en goede LED verlichting is daarbij essentieel. De juiste verlichting creëert de perfecte ambiance voor lange zomeravonden en gezellige momenten. MEIPOS LED verlichting heeft een ruim assortiment aan goede en sfeervolle LED verlichting voor je overkapping of veranda die aan de technische vereisten voldoen.

LED spots voor buitengebruikLED verlichting voor overkapping

Onder een veranda of overkapping kan het vochtig worden, dus het is belangrijk om verlichting te kiezen die ten minste spatwaterdicht is. De lampen zullen niet worden blootgesteld aan regenval of direct contact met water, daarom is een beschermingsgraad van IP44 is voldoende. Onze LED verlichting is speciaal ontworpen voor buitengebruik en is spatwaterdicht.

LED Inbouwspots

Onze veranda set met 12 LED inbouwspots brengt de perfecte sfeer voor een prettig verblijf. De lampen geven een mooi warm witte lichtkleur (2700 Kelvin) en zijn bovendien vanuit je loungebank te bedienen met een meegeleverde afstandsbediening.

Daarnaast bieden we ook andere LED inbouwspots aan die toepasbaar zijn onder een overkapping of veranda.

LED Wandlampen voor buitenLED Buitenlampen

Buitenlampen, en dan met name de wandlampen, doen het ook goed onder de overkapping. De weerkaatsing van de lichtbundels op de wanden van de overkapping geven een sfeervolle effect en zorgen voor een gezellige ambiance. De lichtbundels zijn van enkele lampen zelfs naar wens in te stellen waardoor een speels effect op de wanden ontstaat.

Stap over op LED en bespaar direct

Door de verlichting in je overkapping te vervangen door LED verlichting, bespaar je energie en dus verlaag je direct de energierekening! LED lampen zijn namelijk vele malen efficiënter dan halogeen- en gloeilampen. Ben je benieuwd hoeveel jij kunt besparen? Met onze LED-besparingscalculator bereken je dit eenvoudig en snel zelf. Naast de energiebesparing is de levensduur van LED verlichting vele malen langer dan die van andere soorten verlichting. Daardoor is de investering in duurzame LED verlichting dan ook snel terugverdient. Je realiseert namelijk snel een besparing tot wel 90% in verlichtingskosten. Dat is makkelijk verdient!

Hieronder vindt je een greep uit ons assortiment lampen die geschikt zijn voor de veranda of overkapping. Kijk voor meer LED buitenlampen onder het menu-item LED Armaturen (→ Armaturen voor buiten).

12 producten

Van hoog naar laag sorteren

12 producten

Van hoog naar laag sorteren