Veranda en overkapping LED verlichting

In je overkapping of veranda hoort natuurlijk sfeervolle LED verlichting. Goede verlichting zorgt ervoor dat je vrijwel het hele jaar kunt genieten onder de terrasoverkapping. Vooral in de zomermaanden kun je daardoor lange avonden genieten en uitrusten. MEIPOS LED verlichting heeft een ruim assortiment aan goede en sfeervolle LED verlichting voor je overkapping of veranda die aan de technische vereisten voldoen.

LED spots voor buitengebruikLED verlichting voor overkapping

Onder een veranda of overkapping kan het vochtig worden. De lampen zullen niet worden blootgesteld aan regenval of direct contact met water. Verlichting met een beschermingsgraad van IP44 is daarom voldoende. Deze lampen zijn spatwaterdicht en kunnen dus prima op een beschutte plaats worden geplaatst.

LED Inbouwspots

Onze veranda set met 12 LED inbouwspots brengt de juiste sfeer voor een prettig verblijf. De lampen geven een mooi warm witte lichtkleur (2700 Kelvin) en zijn bovendien vanuit je loungebank te bedienen met een meegeleverde afstandsbediening.

Maar ook onze andere LED inbouwspots zijn toepasbaar onder een overkapping of veranda.

LED Wandlampen voor buitenLED Buitenlampen

Buitenlampen, en dan met name de wandlampen, doen het ook goed onder de overkapping. De weerkaatsing van de lichtbundels op de wanden van de overkapping geven een sfeervolle effect en zorgen voor een gezellige ambiance. De lichtbundels van de Reka-serie zijn zelfs naar wens in te stellen waardoor een speels effect op de wanden ontstaat.

Stap over op LED en bespaar direct

Door de verlichting in je overkapping te vervangen door LED verlichting, bespaar je bovendien energie. LED lampen zijn namelijk vele malen efficiënter dan halogeen en gloeilampen. De energiekosten dalen hierdoor aanzienlijk. Ben je benieuwd hoeveel jij kunt besparen? Met onze LED-besparingscalculator bereken je dit eenvoudig en snel zelf. Naast de energiebesparing is de levensduur van LED verlichting vele malen langer dan die van andere soorten verlichting. De investering in LED verlichting verdient zich dan ook snel terug. Je realiseert namelijk een besparing tot wel 90% in verlichtingskosten. Dat is makkelijk verdient!

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

8 producten

Van hoog naar laag sorteren