Veilig betalen

U kunt bij MEIPOS op één van de volgende manieren betalen:

iDEAL

Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Wij rekenen geen extra kosten voor betalingen via iDEAL. (Alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland).


PayPal

PayPal maakt het mogelijk om online te betalen, geld te verzenden en betalingen te ontvangen zonder dat uw financiële gegevens kenbaar worden gemaakt. Om te betalen is alleen een e-mailadres nodig. Betalingen kunnen gedaan worden vanaf een bankrekening, creditcard of van ontvangen geld op de PayPal-rekening.


AfterPay

AfterPay voert voor www.meiposledverlichting.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen, met de AfterPay App regelt u dit veilig en heel eenvoudig op uw smartphone. Via de online omgeving Mijn AfterPay kunt u uw betaaloverzichten inzien en betalen vanaf uw computer of tablet. AfterPay houdt u op de hoogte via push notificatie & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. U kunt bij www.meiposledverlichting.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 250,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 250,-.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.


Capayable Gespreid Betalen

Capayable Gespreid is een unieke betaaldienst waarbij u de mogelijkheid heeft om bedragen tot € 3.000,- in drie gelijke termijnen te betalen zonder rente, BKR registratie en/of leningsovereenkomst. U betaalt direct de eerste termijn via iDEAL. Zodra de eerste termijn is betaald, wordt uw bestelling door ons verzonden. Zodra de volgende betaaltermijn is aangebroken ontvangt u automatisch een email met een betaallink.


BankContact/Mister Cash

Mister Cash is de Belgische variant van iDEAL en werkt op dezelfde wijze. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert in België, kunt u direct gebruik maken van Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Wij rekenen geen extra kosten voor betalingen via Mister Cash.


Sofort

Het betaalsysteem is vergelijkbaar met het Nederlandse iDEAL. Zonder registratie en makkelijk te gebruiken. SOFORT Banking is al in meer dan 25.000 winkels en in 10 Europese landen bekend (waaronder Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en België).


VVV Giftcard

Betalen met de VVV Giftcard doet u door de 19-cijferige code op de kaart staat in te voeren op het gebruiksvriendelijke betaalscherm. Het is niet noodzakelijk om het volledige bedrag in één keer te besteden, het is ook mogelijk een deel van het tegoed te bewaren voor later. Geld dat niet wordt uitgegeven blijft op de VVV Giftcard staan totdat het gehele tegoed is verbruikt.


Vooruitbetalen

U kunt het totaalbedrag overmaken op IBAN-nummer NL35 INGB 0682 9821 13 t.n.v. MEIPOS te Heerenveen onder vermelding van uw bestelnummer. In dit geval gaan wij pas tot verwerking van de bestelling over als de betaling ontvangen is. Het duurt ongeveer 2-3 werkdagen voordat een vooruitbetaling bij ons verwerkt is.

^Top