MiBoxer

MiBoxer (voorheen Mi-Light) is een LED verlichtings- en huisautomatiseringssysteem die je eenvoudig en volledig naar je eigen smaak kunt aanpassen. MiBoxer producten zijn een voordelig, maar kwalitatief gelijkwaardig, alternatief voor Philips Hue. De LED lampen zijn verkrijgbaar in talloze kleuren, van dual white tot RGB, RGBW, RGBWW en RGB+CCT. De lampen zijn traploos dimbaar en op afstand te bedienen met een aparte afstandsbediening of via wifi met een app op je smartphone. Met de MiBoxer controllers bedien je al je LED strips, van enkelkleurig tot RGB+CCT. Zo creëer je in een handomdraai de gewenste sfeer in een Smart Home. Meer informatie over de mogelijkheden en instructies van MiBoxer producten lees in onze blog 'Maak je huis smart met MiBoxer'.

55 producten

Van hoog naar laag sorteren

55 producten

Van hoog naar laag sorteren

Maak je huis smart 

Maak je huis eenvoudig smart met MiBoxer producten! Je kunt gewoon je bestaande armaturen met een GU10, E27, E14 of GU5.3 fitting blijven gebruiken en er een MiBoxer lamp in plaatsen. Je hebt daarnaast alleen nog één van de afstandsbedieningen en/of een WiFi Gateway nodig. Dimmers heb je niet meer nodig, dat doe je met één van de MiBoxer afstandsbedieningen. Met een WiFi Gateway kun je de slimme LED lampen zelfs bedienen via de gratis MiBoxer app (geschikt Android en Apple). Je kunt in de app kiezen uit verschillende afstandsbedieningen en tijdschema's instellen op je smartphone of tablet. De meeste MiBoxer lampen kunnen de signalen van de afstandsbediening naar een andere smart lamp binnen 30 meter verzenden. Zolang er een lamp binnen 30 meter is, kan de afstand van de afstandsbediening dus onbeperkt zijn. Ook de modus van de lamp wordt in de meeste gevallen ook automatisch gesynchroniseerd naar de volgende lamp, zolang die zich binnen 30 meter bevindt.

Afstandsbedieningen

Met de afstandsbediening kun je de MiBoxer lampen in 4 verschillende groepen (zones) onafhankelijk van elkaar bedienen. Met één druk op de knop kun je ook alle lampen tegelijk aan- of uitschakelen. Met de Dual white afstandsbediening kun je de lampen dimmen en de tint wit (2700K-6500K) bepalen. Met de RGB(W/WW/CCT) afstandsbedieningen kun je kiezen uit 16 miljoen verschillende kleuren en de gewenste tint wit (2700K-6500K) instellen. Daarnaast zijn er diverse vooringestelde effecten zoals: Stroboscoop (langzaam of snel), Fade effect (langzaam of snel). Zo bepaal je altijd de juiste sfeer!

MEIPOS LED verlichting

MEIPOS verkoopt al jaren LED verlichting en biedt allerlei soorten LED verlichting aan. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is verkrijgbaar bij MEIPOS. MEIPOS heeft nauw contact met haar leveranciers en kan hierdoor de nieuwste generatie LED verlichting aanbieden tegen de scherpste prijs. Bijna alle huidige verlichting kan vervangen worden door duurzame LED verlichting. Het is niet alleen goed voor het milieu maar je bespaart ook nog eens tot honderden euro’s per jaar op je energierekening!