Ontdek MiBoxer slimme verlichting voor je Smart Home

Smart home met slimme verlichting

Smart home technologie is de afgelopen jaren enorm gegroeid en heeft ons dagelijks leven veranderd. Een van de meest populaire toepassingen van slimme technologie in huis is slimme verlichting. Hiermee kun je je verlichting eenvoudig bedienen en aanpassen met behulp van een app op je smartphone of tablet. MiBoxer is een merk dat recent veel aandacht heeft gekregen op het gebied van slimme verlichting.

Wat is MiBoxer?

Logo MiBoxer

MiBoxer (voorheen Mi-Light) is een LED verlichtings- en huisautomatiseringssysteem dat je eenvoudig en volledig naar je eigen smaak kunt aanpassen. MiBoxer producten zijn een voordelig en kwalitatief gelijkwaardig alternatief voor Philips Hue. De LED lampen zijn verkrijgbaar in talloze kleuren, van dual white tot RGB, RGBW, RGBWW en RGB+CCT. De smart lampen zijn traploos dimbaar en op afstand te bedienen met een aparte afstandsbediening of via wifi met een app op je smartphone.

Voordelen van MiBoxer slimme verlichting

 • Flexibele bediening: bedien je verlichting eenvoudig met een app op je smartphone of tablet.
 • Breed kleurenbereik: verkrijgbaar in dual white, RGB, RGBW, RGBWW en RGB+CCT.
 • Energiezuinig: LED lampen van MiBoxer verbruiken minder energie dan traditionele gloeilampen.
 • Compatibiliteit: werkt met Google Assistant en Amazon Alexa voor spraakbesturing.
 • Betaalbaar: een voordelig alternatief voor andere slimme verlichtingssystemen zoals Philips Hue.

Maak je huis eenvoudig smart

Je kunt je bestaande armaturen met een GU10, E27, E14 of GU5.3 fitting blijven gebruiken en er een MiBoxer lamp in plaatsen. Je hebt alleen een afstandsbediening en/of een WiFi of Zigbee Gateway nodig. Met de MiBoxer controllers bedien je al je LED strips, van enkelkleurig tot RGB+CCT. Zo creëer je in een handomdraai de gewenste sfeer in je smart home.

MiBoxer afstandsbedieningen

Met de afstandsbediening kun je de MiBoxer lampen in vier verschillende groepen (zones) onafhankelijk van elkaar bedienen. Enkele functies van de afstandsbedieningen:

Maak je huis smart met MiBoxer
 • Dual White Afstandsbediening: dimbaar en wit tint instellen (2700K-6500K).
 • RGB(W/WW/CCT) afstandsbedieningen: kies uit 16 miljoen kleuren en stel de gewenste tint wit in (2700K-6500K).
 • Vooringestelde effecten: stroboscoop (langzaam of snel), Fade effect (langzaam of snel).

MiBoxer en Tuya APP

Met de MiBoxer APP, en met de nieuwste versies van de MiBoxer producten ook de Tuya APP, kun je:

 • Lampen aan- en uitschakelen
 • Timers programmeren
 • Verbinden met Google Assistant en Amazon Alexa
 • Kleurtemperatuur (2700-6500K), helderheid en kleur (16 miljoen) instellen

WiFi en Zigbee Gateway

De MiBoxer WiFi Gateway en Zigbee Gateway maken het mogelijk je smart LED lampen te bedienen via de MiBoxer app via je WiFi- of Zigbee-netwerk. De modules zorgen voor de verbinding tussen je smart LED lampen en je smartphone of tablet. Ze zijn compatibel met Google Assistant en Amazon Alexa voor spraakbesturing.

Auto transmitting en synchronisatie

De meeste MiBoxer lampen kunnen signalen van de afstandsbediening naar een andere smart lamp binnen 30 meter verzenden. De afstand van de afstandsbediening is onbeperkt zolang er een lamp binnen 30 meter is. Ook de modus van de lamp wordt automatisch gesynchroniseerd naar de volgende lamp binnen 30 meter.

Groepering van meerdere lampen

Je kunt eindeloos veel lampen toevoegen aan een zone op de vier kanalen door de lampen aan verschillende zones te koppelen. Eén afstandsbediening kan talloze lampen of controllers bedienen, maar één lamp of controller kan slechts worden bediend door vier afstandsbedieningen. Hieronder zie je enkele groepsvoorbeelden:

Groepering MiBoxer lampen

Je kunt de lampen naar wens opnieuw programmeren. Eén afstandsbediening kan talloze lampen of controllers bedienen, maar één lamp of controller kan slechts worden bediend door vier afstandsbedieningen.

Maak ook je ‘gewone’ lampen smart

Met de MiBoxer AC Triac RF+Push Dimmer module kun je ‘gewone’ 230V halogeen-, gloei- of LED-lampen dimmen via een MiBoxer afstandsbediening of de MiBoxer app (WiFi of Zigbee Gateway is benodigd). De dimmodule is eenvoudig te installeren in een standaard installatiedoos van 50 mm diep, eventueel in combinatie met een pushschakelaar.

MiBoxer vs. Philips Hue

MiBoxer en Philips Hue zijn beide slimme verlichtingssystemen. Philips Hue biedt meer functies en compatibiliteit, maar MiBoxer is een betaalbaar en kwalitatief gelijkwaardig alternatief. MiBoxer biedt een breed scala aan slimme binnen- en buitenverlichting en is compatibel met spraakassistenten zoals Google Assistant en Amazon Alexa.

Conclusie

MiBoxer slimme verlichting biedt veel voordelen. Het systeem is eenvoudig te installeren en te bedienen, biedt een breed scala aan kleuren en tinten, en is energiezuinig. Als je op zoek bent naar slimme verlichting voor in huis, is MiBoxer zeker een merk om te overwegen.