Koppelen en ontkoppelen van de MiBoxer afstandsbedieningen

Koppelen en ontkoppelen van een MiBoxer afstandsbediening

MiBoxer is een LED verlichtings- en huisautomatiseringssysteem dat je eenvoudig en volledig naar je eigen smaak kunt aanpassen en je huis smart maakt. Met de afstandsbedieningen kun je de MiBoxer lampen in 4 verschillende groepen (zones) onafhankelijk van elkaar bedienen. Met één druk op de knop kun je ook alle lampen tegelijk aan- of uitschakelen. Met de Dual White afstandsbediening kun je de lampen dimmen en de tint wit (2700K-6500K) bepalen. Met de RGB(W/WW/CCT) afstandsbedieningen kun je kiezen uit 16 miljoen verschillende kleuren en de gewenste tint wit (2700K-6500K) instellen. Daarnaast zijn er diverse vooringestelde effecten zoals: Stroboscoop (langzaam of snel), Fade effect (langzaam of snel). Zo bepaal je altijd de juiste sfeer!

Om je smart lampen te kunnen bedienen met de MiBoxer afstandsbediening(en) moet je ze eerst koppelen met de MiBoxer lampen. Hoe je de afstandsbedieningen aan de lampen kunt koppelen en ontkoppelen lees je hier!

Koppelen

  • Schakel de lamp(en) uit en schakel deze na 10 seconden weer aan.
  • Zodra de lamp brand druk je 1 keer op de aan-knop (I) van één van de 4 zone-knoppen op de afstandsbediening.
  • Als de lamp 3 keer knippert is de lamp succesvol gekoppeld.

Als de lamp bij de laatste stap niet knippert is het koppelen mislukt. Schakel de lamp dan uit en volg bovenstaande stappen opnieuw.

Ontkoppelen

Als je een lamp uit een groep (zone) wil verwijderen kun je deze met de volgende stappen ontkoppelen:

  • Schakel de lamp uit en schakel deze na 10 seconden weer aan.
  • Zodra de lamp brand druk je 5 keer op de aan-knop (I) van de betreffende zone-knop op de afstandsbediening.
  • Als de lamp 10 keer knippert is de lamp succesvol ontkoppeld.

Als de lamp bij de laatste stap niet knippert is het ontkoppelen mislukt. Schakel de lamp dan uit en volg bovenstaande stappen opnieuw.

In deze video wordt alles stap voor stap visueel uitgelegd.