Smart Home Lamp

Smart Home (slimme) LED lampen zijn te bedienen via WiFi of Bluetooth met een smartphone of tablet. Je hebt eigenlijk geen afstandsbediening meer nodig! Via een app verander je de kleur, dim je het licht of geef je effecten aan het licht. Zo zorg je voor de juiste sfeer! In combinatie met een WiFi Gateway kun je de meeste slimme lampen zelfs bedienen met je stem (voice control)!

19 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

19 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Smart Home 

In een Smart Home vind je allerlei apparaten, zoals tv’s, lampen, maar ook radiatoren die met elkaar kunnen praten. Ze wisselen informatie met elkaar uit met behulp van middelen zoals WiFi of Bluetooth. Veel dagelijkse handelingen, zoals het bedienen van de LED lampen, hoef je door middel van de smarthome niet meer zelf te doen. In een slim huis wordt alles voor je geregeld. Maar dat is nog niet alles. Je kunt niet alleen apparaten binnenshuis bedienen, maar ook buitenshuis. Zo gaan bijvoorbeeld de lampen in je huis automatisch aan zodra je de woning binnenloopt.

MEIPOS LED verlichting

MEIPOS verkoopt al jaren LED verlichting en biedt allerlei soorten LED verlichting aan. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is verkrijgbaar bij MEIPOS. MEIPOS heeft nauw contact met haar leveranciers en kan hierdoor de nieuwste generatie LED verlichting aanbieden tegen de scherpste prijs. Bijna alle huidige verlichting kan vervangen worden door duurzame LED verlichting. Het is niet alleen goed voor het milieu maar je bespaart ook nog eens tot honderden euro’s per jaar op je energierekening!