LED Solar Tuinfakkel met vlameffect - Ø75x510 mm - IP44

Speciale prijs € 5,99 Normale prijs € 9,99
SKU
MP980025
  • Tuinfakkel met vlameffect
  • Werkt op zonne-energie
  • Hoogte 51 cm
Populair
Gegevens

LED Solar Tuinfakkel met vlam effect geeft een verrassend effect aan je tuin! Deze tuinlamp werkt op zelf opgewekte zonne-energie en kan dus overal geplaatst worden (mits er genoeg licht op de plek komt om de accu op te laden) als padverlichting of sfeerverlichting naast het terras.

Een tuinfakkel met vlammen, maar dan veilig. De LED lamp in deze tuinfakkel geeft een warme, gezellige vlam die oogt als een echte fakkel. De solar tuinfakkel is uitgerust met een dag-nacht-sensor en gaat dus vanzelf branden als het gaat schemeren, en weer uit als het licht wordt.

De hoogte van de fakkel is 79 cm waarvan 53 cm boven de grond zal blijven (de rest is de grondpen die in de grond komt). De tuinlamp kan ook met de meegeleverde beugel aan de muur bevestigd worden waarmee je de tuin omtovert tot een echte kasteeltuin. Daarnaast is de lamp als tafellamp te gebruiken voor een gezellig vlammetje op tafel.

Deze tuinfakkel wekt zijn eigen energie op met een zonnepaneeltje bovenop de lamp en slaat deze op in een verwisselbare, oplaadbare Li-ion batterij. Wanneer de accu eenmaal is opgeladen, kun je ongeveer 5 uur lang genieten van het sfeervolle licht.

Meer informatie
Meer informatie
SKU MP980025
EAN: 5908263387058
Merk master LED
Verbruik (watt) 1,2
Ingangsspanning (volt) Zonne-energie
Lichtsterkte 200 Lumen
Kleurtemperatuur (kelvin) 1800K
Lichtkleur Warm wit
Kleur armatuur Zwart
Stralingshoek 360°
Aantal LEDs 12x SMD
Afmetingen Ø75 x 510 mm
Inclusief sensor Ja
Dimbaar Nee
Bedrijfstemperatuur -10°C ~ 45°C
Beschermingsgraad IP44
Energielabel A
Certificaten CE, RoHS
Toepassingen Padverlichting
Garantie 2 jaar

Cookie instellingen

To use these Services, we need your consent. By clicking on “Accept all”, you declare your consent to the use of all Services. You can also declare your consent by individually clicking on the sliders for each category of cookies and save.

Meer informatie