LED Onderbouwverlichting - Oplaadbaar - CCT - 25cm - Sensor - Dimbaar

€ 18,59
SKU
MP130081
  • 79-90 Lux
  • Warm wit/Wit/Koel wit
  • Oplaadbaar
Nieuw
Gegevens

De oplaadbare LED onderbouwverlichting zorgt voor optimale helderheid in het donker. De onderkastlamp zorgt voor perfect licht en is bovendien energiebesparend door de combinatie van LED technologie en een bewegingssensor. Ook handig is de instelbare kleurtemperatuur van warm wit tot koel wit. Dit betekent dat je voor elke behoefte de juiste lichtkleur kunt kiezen en op elk moment een passend licht kunt krijgen.

De LED onderbouwlamp is compact en lichtgewicht, waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is. De praktische combinatie van een magneetstrip en plakband bevestiging maakt het mogelijk om de lamp op vrijwel elk oppervlak te monteren. De veelzijdige lamp is voorzien van een oplaadbare Lithium batterij, die eenvoudig kan worden opgeladen met de meegeleverde USB-kabel (volledig opgeladen in circa 2 uur).

De oplaadbare LED lamp zorgt voor een heldere gelijkmatige verlichting, zelfs in het donker. De geïntegreerde PIR-bewegingssensor zorgt ervoor dat de lamp automatisch aangaat wanneer je in de buurt komt. Zo kun je altijd goed zien wat je doet, zonder dat je eerst een schakelaar hoeft te zoeken. De verlichtingsduur is ongeveer 25 seconden en wordt bij elke nieuwe waargenomen beweging met 25 seconden verlengd. Bovendien kan door het ingedrukt houden van de knop het licht traploos gedimd worden en kan de lichtsterkte dus volledig naar wens worden aangepast.

Of het nu gaat om kasten, keukens, badkamers, lades, gangen, voorraadkasten, slaapkamers, werkplaatsen, boekenplanken, zolders, kelders, ladekasten, bijkeukens, trappenhuizen, toonbanken, in de camper, caravan of boot, deze LED onderbouwverlichting geeft het juiste licht op de juiste plaats.

Deze lamp heeft een lengte van 25 cm en geeft 79-90 Lux gedurende 4 uur.
Ook verkrijgbaar in lengtes van 15 cm en 35 cm.

Meer informatie
Meer informatie
SKU MP130081
EAN: 4013674182824
Merk Ansmann
Verbruik (Watt) 0,5
Lichtsterkte 79 - 90 Lux
Kleurtemperatuur (Kelvin) 3000K/4000K/6000K
Lichtkleur Instelbaar
Kleur armatuur Wit
Stralingshoek 120°
Afmetingen L250 x B35 x H13 mm
Branduren 3,75 - 4,25 uur
Inclusief sensor Ja
Dimbaar Ja
Bedrijfstemperatuur -10°C ~ 25°C
Beschermingsgraad IP20
Certificaten CE, UKCA
Extra informatie Oplaadkabel wordt meegeleverd
Garantie 3 jaar