LED Strip - Digitaal RGB - 60xSMD5050 - 14,4W/m - DC5V - 5m - IP20 - Buigbaar

€ 84,99
SKU
MP210093

Buigbare digitale RGB LED strips zijn voorzien van een adresseerbare SK6812 LEDs

Gegevens

Buigbare digitale RGB LED strips zijn voorzien van een adresseerbare SK6812 LEDs. Met deze strips is het mogelijk om veel meer effecten te maken in vergelijking met een standaard RGB LED Strip. Deze laatste geeft over de gehele lengte dezelfde kleur terwijl de ingebouwde SK6812 chip op de digitale LED strip ervoor zorgt dat ieder LED segment (3 LED's) op de strip individueel aangestuurd kan worden. Op deze manier is het mogelijk om veel effecten te maken die instelbaar zijn met behulp van de Bluetooth-controller met app-bediening of één van de digitale controllers met afstandsbediening (alle los verkrijgbaar).

Deze S-Shape RGB LED Strip is buigbaar in alle richtingen, zowel horizontaal als verticaal, en daardoor breed toepasbaar. Kan zonder verloop of hoekstukjes in een bocht worden bevestigd waardoor er geen verlies van lichtpunten is. De buigbare S-Shape LED Strip is voorzien van 3M plakstrip aan de achterzijde waardoor de installatie zeer snel een eenvoudig is. De strip is inkortbaar om de 5 cm.

Via de app op je smartphone/tablet kun je de 200 voorgeïnstalleerde programma's met verschillende flitsende effecten aanroepen. Tevens is het aantal pixels via de app in te stellen tot een maximum van 2048 pixels.
De afstandsbediening werkt eenvoudig door de kleuraanduidingen en het gebruik van symbolen. Het is mogelijk om direct een vaste kleur te kiezen, door programma’s heen te bladeren, de snelheid van een programma bepalen en het licht te dimmen. Ook is er een sneltoets naar het ‘Auto’ programma. Een erg mooie feature want hiermee worden alle programma’s achter elkaar afgespeeld. Dit zorgt voor een enorme variatie en urenlang kijkplezier.

Meer informatie
Meer informatie
SKU MP210093
EAN: 8718885473476
Merk QUALEDY®
Verbruik (Watt) 14,4 Watt/meter
Ingangsspanning (Volt) 5VDC
Power factor 0,9
Lichtkleur (Kelvin) RGB
Kleurweergave-index (CRI) > 80 Ra
Stralingshoek 120°
Aantal LEDs 60 SMD5050
Afmetingen 5 mm x 5 m
Branduren circa 30.000 uur
Dimbaar Ja
Aanbevolen dimmer App/Afstandsbediening
Bedrijfstemperatuur -20°C - +40°C
Beschermingsgraad IP20 (stofdicht)
Energielabel A
Certificaten CE, RoHS
Toepassingen Onder kastjes, in plafonds, in koven, op kinderkamers...de mogelijkheden zijn eindeloos!
Extra informatie Digitale RGB Controller en bediening zijn apart te bestellen