KAKU Mini inbouw zender (AWMT-230)

€ 23,49
SKU
MP990078
KlikAanKlikUit
Gegevens
Met deze KAKU mini inbouw zender (AWMT-230) maakt u van een standaard wandschakelaar een draadloze KlikAanKlikUit zender. Deze zender is daardoor een ideale oplossing om uw bestaande schakelmateriaal te behouden en tegelijkertijd te profiteren van draadloze bediening. Zodoende kunt u eenvoudig een extra lichtpunt of apparaat bedienen met een bestaande schakelaar. Bovendien hoeft u hierdoor geen draadloze wandschakelaar te plaatsen naast uw bestaande schakelaar(s). Ideaal bij een raamwerk waarin meerdere schakelaars of stopcontacten zijn verwerkt van een bepaald type schakelmateriaal.
Deze mini inbouwzender werkt op batterijen en kunt u installeren achter een enkele of dubbelvoudige schakelaar, aangezien deze zender 2 kanalen heeft. U plaatst deze zender daardoor achter de schakelaar en bevestigd de zender met de meegeleverde schakeldraden aan de bestaande schakelaar. U kunt u deze inbouwzender niet installeren achter een dimmer of pulsschakelaar, maar alleen achter een enkelvoudige of dubbele schakelaar. Door vervolgens de schakelaar te gebruiken stuurt deze inbouwzender een signaal naar de gewenste KlikAanKlikUit ontvanger(s). U kunt deze zender vanzelfsprekend koppelen met de diverse KlikAanKlikUit ontvangers met het automatisch codesysteem (productcode begint met een A).

Meer informatie
Meer informatie
SKU MP990078
EAN: 8713439700480
Merk KlikAanKlikUit
Model AWMT-230
Geheugenadressen 2
Codesysteem Automatisch codesysteem
Afmetingen H42 x B43 x D14 mm
Voltage 1x 3V lithium batterij (CR2032)
Vermogen N.v.t.
Dimprincipe N.v.t.
Toepassingen 12V halogeen met dimbare elektronische transformator, 12V halogeen met spoeltransformator, 230V halogeen, Dimbare LED lamp, Dimbare spaarlamp, ECO halogeen, Gloeilamp
Certificaten CE, RoHS
Extra informatie De AWMT-230 is uitsluitend te gebruiken met een standaard wandschakelaar (met een eenvoudig maak/breek contact). Niet te gebruiken met een pulsschakelaar, hotelschakeling of wanddimmer.