QUALEDY magneet LED modules

Heeft jouw VvE of woningbouwcorporatie verlichtingsarmaturen die nog in goede staat zijn, maar waarvan de binnenwerken zijn uitgedroogd of de transformators stuk zijn? Dan is het goed om te weten dat je niet meteen nieuwe LED armaturen hoeft aan te schaffen. MEIPOS biedt namelijk al bijna 10 jaar een eenvoudige en betaalbare oplossing met de ronde magneet LED modules van huismerk QUALEDY.

Deze LED modules zijn verkrijgbaar in diverse wattages en maten, en zijn uitermate geschikt om bestaande armaturen een extra levensduur te geven. Door de aanwezige magneten kan de module eenvoudig op een ijzeren (achter)plaat worden geïnstalleerd. Indien er geen ijzeren plaat aanwezig is kan deze worden voorzien van magnetische stickers. Daarnaast kunnen de magneten ook gedemonteerd worden, waardoor de modules met een schroef vastgezet kunnen worden. Dit maakt de installatie van de magneet LED modules erg gemakkelijk en snel.

Een ander voordeel van de QUALEDY magneet LED modules is dat de lichtkleur eenvoudig naar wens kan worden aangepast. Met de aanwezige switch op de LED module kan de gewenste lichtkleur (3000K, 4000K of 6000K) worden geselecteerd, zodat de VvE of woningbouwcorporatie zelf de juiste sfeer kan bepalen. Dit maakt de QUALEDY magneet LED modules zeer veelzijdig en geschikt voor verschillende toepassingen.

Niet alleen zijn de QUALEDY magneet LED modules goedkoper dan het aanschaffen van nieuwe armaturen, ze zijn ook nog eens milieuvriendelijker. Er wordt namelijk minder afval geproduceerd en er zijn minder materialen nodig om te produceren. Dit maakt het een duurzame oplossing voor het vervangen van de binnenwerken van bestaande armaturen.

Kortom, als jouw VvE of woningbouwcorporatie op zoek is naar een betaalbare, gemakkelijke en duurzame oplossing voor het vervangen van de binnenwerken van bestaande armaturen, dan zijn de QUALEDY magneet LED modules wat je zoekt!

Cookie instellingen

To use these Services, we need your consent. By clicking on “Accept all”, you declare your consent to the use of all Services. You can also declare your consent by individually clicking on the sliders for each category of cookies and save.

Meer informatie