Reseller of Dropshipper worden?

Wij zijn altijd op zoek naar resellers en dropshippers. Neem contact met ons op en wij informeren je over onze scherpe inkooptarieven en mogelijkheden!

Reseller

Ben je installateur of heb je een winkel? Word dan reseller van MEIPOS LED verlichting! Als importeur en groothandel van LED verlichting levert MEIPOS LED verlichting al sinds 2008 hoogwaardige LED lampen in alle soorten en maten. Of het nu gaat om vervanging van bestaande lampen of een totaal nieuw ontwerp, in principe is alles mogelijk! Omdat wij rechtsstreeks contact hebben met de fabrikanten kunnen wij je bij grote aantallen zeer aantrekkelijke prijzen bieden. Wil je reseller van onze hoogwaardige LED lampen worden? Of heb je interesse in grote aantallen LED lampen voor jouw onderneming, neem dan contact op met onze verkoop afdeling.

Dropshipping

Dropshipping houdt in dat je producten verkoopt via ons, zonder dat je de producten zelf op voorraad hebt. Je zet onze producten op jouw website en bepaalt zelf de verkoopprijs. Wel de lusten, niet de lasten!

Wanneer iemand één of meerdere van deze artikelen bestelt via jouw site, bestel je deze producten bij ons. Wij versturen de bestelling rechtstreeks naar jouw klant terwijl de factuur naar jou wordt gestuurd. Op deze manier hoef je dus niet zelf een voorraad bij te houden. Je hoeft enkel en alleen maar bestellingen te plaatsen op onze site en in de gaten te houden of alles goed en soepel verloopt. Dit kan je veel tijd (en dus geld) besparen. Zeker wanneer één of meerdere producten goed gaan lopen: je hebt dan een leuk inkomen per maand, terwijl je er bijna niets voor hoeft te doen!

Voor deelname aan ons dropshippingprogramma vragen wij € 39,95 aanvangskosten.

De voordelen op een rij:

  • Wij als groothandel leveren direct aan jouw klant. Je hebt dus geen last van verzending en verpakking van de producten.
  • Je kunt als dropshipper een breed assortiment LED verlichting en verwante producten uit voorraad leveren zonder dat je er veel geld in hoeft te investeren. Tevens wordt het assortiment van jouw webshop uitgebreider en wordt je voor klanten interessanter.
  • De klant zal in de bestelling geen reclame uitingen, vrachtbrief, factuur of ander soortgelijke uitingen vinden van ons als groothandel. Het is en blijft jouw klant!
  • Met dropshipping ontvang je het verschil tussen de inkoop en verkoopprijs en kun je marges realiseren van wel 15 tot 25%.
  • Ook heb je niet te maken met overheadkosten als opslag en investering in een grote voorraad.
  • Geen problemen met invoerrechten en importvergunningen. De prijs die wij noemen is de prijs die jij betaald. Geen verborgen kosten.

Facturering en financiering

Als dropshipper van MEIPOS LED verlichting sta je met de afgesproken voorwaarden geregistreerd in ons systeem. Je hoeft dus enkel jouw bestelling te mailen met vermelding van het afleveradres. De eerste vijf bestellingen (proefperiode) betaal je de bestellingen direct via iDEAL. Na deze proefperiode kun je op verzoek maandelijks een factuur ontvangen met een betalingstermijn van 14 dagen. In de meeste gevallen hebben jouw klanten dan al afgerekend. Het dropshippings programma van MEIPOS LED verlichting voorziet daarmee een handige vorm van leverancierskrediet.