Stekkersafe voor buiten - IP44 - 210x65x65mm - Oranje

€ 3,99
SKU
MP990240
  • Stekkersafe
  • IP44
  • Voor buitengebruik
Gegevens

Bescherm je stekkerverbindingen met de EGB stekkersafe: de ideale oplossing voor een veilig en beveiligd gebruik van elektrische apparaten in diverse situaties. Of je met regenachtig weer nu in de tuin werkt, je (kerst)boom buiten wilt laten schitteren of kleine kinderen hebt, deze waterdichte stekkersafe (IP44) biedt de nodige bescherming.

De EGB stekkersafe is ontworpen voor buitengebruik en beschermt tegen regen en sneeuw. Ideaal voor kamperen, bouwplaatsen, verlengkabels, etc, met rubberen afdichtingen, trekontlasting en ophanglus, waardoor je zorgeloos kunt genieten van elektrische apparaten in diverse weersomstandigheden. Ideaal voor het verbinden van verlengsnoeren met elektrische apparaten, zowel thuis als op de zaak.

De stekkersafe voorkomt ook ongelukken met kleine kinderen door het belemmeren van de  toegang tot de stekkers.

De eenvoudige bediening maakt de EGB stekkersafe gebruiksvriendelijk. Steek eenvoudigweg de stekkers aan beide zijden in, verbind ze met elkaar en vouw de waterdichte bovenkant om ze veilig te sluiten. Bescherming en gemak komen samen met deze handige stekkersafe van EGB, voor thuis en op de zaak.

Meer informatie
Meer informatie
SKU MP990240
EAN: 4066541001414
Merk EGB
Afmetingen L210 x B65 x H65 mm
Beschermingsgraad IP44
Certificaten CE
Garantie 2 jaar