KAKU Smart Bridge (Control Station)

€ 128,99
SKU
MP990008
  • KAKU Control Station
  • Wereldwijde bediening
  • Smart Home
Nieuw
Gegevens

De KlikAanKlikUit Smart Bridge is het basisstation voor je slimme huis! Met de gratis app koppel al je KAKU-apparaten aan de bridge en bedien alles met je smartphone of zelfs met je stem. Van verlichting tot elektrische raambekleding alles wordt smart.

Met de app op je smartphone of tablet bedien je al je LED lampen vanuit je luie stoel of vanaf je vakantieadres. Zo kun je de lampen aan- en uitschakelen of dimmen en stel je timers en scenes in om je smart home volledig naar wens te automatiseren. Zo schakel je de lampen uit, als je dat onverhoopt vergeten bent, of juist aan om ongewenst bezoek tijdens je afwezigheid af te schrikken. Ook kun je verschillende KlikAanKlikUit-apparaten combineren in een slimme regel om ze te laten samenwerken. Zo kun je bijvoorbeeld de lampen aan laten gaan als je slimme rookmelder afgaat of of schakel je de cv-ketel uit als de koolmonoxidemelder een gevaarlijke concentratie koolmonoxide detecteert. Veiligheid voor alles!

Als je gebruik maakt van slimme melders of contactsensoren, dan ontvang je pushmeldingen in geval van een brand, inbraak of een koolmonoxide-lek. Zo ben je direct op de hoogte in geval van nood en kun je meteen actie ondernemen.

De Smart Bridge werkt met alle KlikAanKlikUit Start-Line zenders en ontvangers en alle KAKU Premium-producten. Daarnaast werkt het control station ook met Zigbee-gecertificeerde lampen van oa. Philips Hue (Entertainment mode en Apple Homekit worden niet ondersteund), Ikea TRÅDFRI en Lidl Smart Home (kijk op de website van KlikAanKlikUit voor de compatibiliteit). Bovendien werkt de bridge met Google Home en Amazon Alexa en maakt zo spraakbesturing mogelijk. Bedien je LED verlichting en apparaten met simpele spraakopdrachten als "Hey Google, dim de keukenverlichting naar 50%" of "Alexa, turn off all lights".

  • Koppel je raambekleding van Somfy RTS en MotionBlinds met de bridge om je elektrische gordijnen, shutters of jaloezieën te bedienen met de KlikAanKlikUit-app. Je elektrische gordijnen, jaloezieën en shutters zijn procentueel (0-100%) aan te sturen, zodat je deze heel nauwkeurig kunt openen, sluiten en kantelen. Ook kun je deze toevoegen aan een scene of regel, en zo bijvoorbeeld een ‘filmavond’ starten waarbij je verlichting dimt en de gordijnen automatisch sluiten.
  • Bespaar op je energieverbruik door je apparaten uit te schakelen met handige timers, zo voorkom je sluipverbruik.
  • De duurzame behuizing van de KlikAanKlikUit Smart Bridge is gefabriceerd van 75% gerecycled plastic. Een duurzaam product dus!
  • Beveiligde communicatie met AES encryptie en SSL
Meer informatie
Meer informatie
SKU MP990008
EAN: 8713439703238
Merk KlikAanKlikUit
Model Smart Bridge
Zendbereik Het 433MHz, Zigbee en WiFi signaal gaat door muren, ramen en deuren met het zendbereik is afhankelijk van lokale omstandigheden zoals de aanwezigheid van metalen.
Ingangsspanning (Volt) 5VDC
Afmetingen H32,6 x B133 x D108 mm
Automatisch uitschakeltijd Instelbaar
Toepassingen Bedien, beheer en automatiseer je verlichting en apparaten vanaf iedere locatie met je smartphone of tablet
Type product Gateway
Certificaten CE
Extra informatie Wordt geleverd met Nederlandstalige handleiding, voedingsadapter en ethernetkabel