Smart Home

Smart Home (slimme) LED lampen zijn te bedienen via WiFi of Bluetooth met een smartphone of tablet. Je hebt geen afstandsbediening meer nodig! Via een app verander je de kleur, dim je het licht of geef je effecten aan het licht. Zo zorg je voor de juiste sfeer!

In een Smart Home vind je allerlei apparaten, zoals tv’s, lampen, maar ook radiatoren die met elkaar kunnen praten. Ze wisselen informatie met elkaar uit met behulp van middelen zoals WiFi of Bluetooth. Veel dagelijkse handelingen, zoals het bedienen van de LED lampen, hoef je door middel van de smarthome niet meer zelf te doen. In een slim huis wordt alles voor je geregeld.

Maar dat is nog niet alles. Je kunt niet alleen apparaten binnenshuis bedienen, maar ook buitenshuis. Zo gaan bijvoorbeeld de lampen in je huis aan, zodra je de woning binnenloopt.

31 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. RGBW WiFi Controller
  Speciale prijs € 7,49 Normale prijs € 29,49
 2. LED GU10 spot - 4 Watt - RGBW - WiFi/RF Controlled - Milight
  LED GU10 spot - 4 Watt - RGBW - WiFi/RF Controlled - Milight

  Met deze Slimme LED GU10 RGB/Wit Spot is het met behulp van een WiFi Controller en Smartphone of RF-afstandsbediening (niet inbegrepen!) mogelijk om elke gewenste kleur te kiezen en de lichtsterkte te dimmen.

  Lees verder
  Speciale prijs € 12,49 Normale prijs € 21,49

31 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
^Top